Zwolle
Zwolle
Breda
Amsterdam
Roermond
088 - 118 57 00 Showroom geopend: ma - vr 08:00 - 17:00 Gouwe 1, Zwolle
088 - 118 57 00 Showroom geopend: ma - vr 08:00 - 17:00Oude Leijstraat 1 / hoek Tilburgseweg, Breda
088 - 118 57 00 Showroom geopend: Op afspraak Zekeringstraat 32, Amsterdam
088 - 118 57 00 Showroom geopend: Op afspraak Solvayweg 2, Roermond

Zoekt u gevelstenen in breda?

Aberson is dé specialist in gevelstenen in Breda. Maar ook in keramische gevelbekleding zoals keramische gevelsystemendakpannensteenstrips en prefab metselwerk in onder andere de regio Breda. Met onze showroom in Breda (én in Zwolle, Amsterdam en Roermond) zijn we altijd dichtbij voor het beste advies voor uw project. Al meer dan 90 jaar lang adviseren we architecten en aannemers voor de best passende (en verrassende!) keramische gevelbekleding. We zeggen dan ook niet voor niets: We Think Brick.

Keramische gevelbekleding en gevelstenen in Breda

Als u aan keramische gevelbekleding denkt, denkt u waarschijnlijk als eerste aan gevelstenen. Logisch, want adviseren over gevelstenen in Breda en verre omstreken is wat we al bijna 100 jaar doen. Gevelstenen zijn dan ook onze eerste grote liefde en ons assortiment is dan ook meer dan ruim. We nodigen u van harte uit in onze showrooms in onder andere Breda!

Maar onze expertise op het gebied van keramische gevelbekleding gaat verder. Want er zijn in de loop der jaren steeds meer populaire soorten keramische gevelbekleding ontwikkeld. Denk aan keramische gevelsystemen en keramische steenstrips. Maar ook voor keramische dakpannen kunt u rekenen op ons beste advies. Omdat het altijd om maatwerk gaat.

Onze producten:

bakstenen of gevelstenen in bReda

De een noemt ze gevelstenen, de ander liever bakstenen. Hoe dan ook, bij Aberson zit het al bijna 100 jaar in ons DNA gebakken. Een mooie steen is waar ons hart nou eenmaal sneller van gaat kloppen.

We hebben vele soorten en maten gevelstenen in Breda, te zien in onze showroom. Van Wasserstrich tot strengperssteen. Van rode gevelstenen tot grijze bakstenen. Met ons grote netwerk vinden we voor aannemers en architecten altijd de juiste baksteen voor een project. 

gevelsystemen in breda

Het voordeel van keramische gevelsystemen is dat ze vaak lichter zijn dan gevelsteen. Dat maakt gevelsystemen vaak geschikt voor licht bouwen. Wél de hoogwaardige kwaliteit van keramiek, maar met voordelen zoals licht bouwen, circulair bouwen en het customizen naar eigen design. Denk aan bijzondere geventileerde gevelsystemen zoals de keramische tegels van Argeton. Het nieuwe A-Brick waarbij keramische steenstrips zonder lijm of mortel op een achterconstructie worden geklikt. Of het robuuste Pantheon Nordic dat uit stevige keramische sidings bestaat. 

Laat u adviseren in onze showroom in Breda!

Keramische steenstrips

De voordelen van keramische steenstrips zijn niet op één hand te tellen. Licht bouwen is daarbij een van de belangrijkste redenen om voor steenstrips te kiezen. Want ook steenstrips zijn lichter dan gevelstenen. De juiste kleur steenstrips kunt u nu zelfs laten printen. Bij het gevelsysteem A-Brick zijn de steenstrips demontabel en dat maakt heel geschikt voor circulair bouwen. 

Bent u benieuwd naar kleur en structuur van steenstrips? Laat u in onze showroom in Breda adviseren over de mogelijkheden!

prefab metselwerk elementen

Ingewikkelde metselverbanden, overhellend metselwerk of weinig ruimte op de bouwplaats in de gemeente Breda? Met prefab metselwerk ligt uw oplossing voor de hand. Prefab metselwerk is altijd strak en van topkwaliteit. Bovendien combineert prefab metselwerk heel goed met traditioneel metselwerk. Handig als u alleen gedeeltelijk een oplossing zoekt. Dan bieden prefab metselwerk elementen uitkomst. 

Kom langs in onze showroom in de gemeente Breda. We denken graag in oplossingen!

Keramische dakpannen

Zoveel projecten, zoveel verschillende keramische dakpannen. Niet alleen zijn er veel soorten keramische pannen, ook is er ruime keuze in de best passende kleur dakpan. Een keramische dakpan is meer dan een dak. Het is de kroon op uw werk. 

Maak een afspraak en bekijk onze dakpannen in Breda. We adviseren we u graag en leveren, als u dat wilt, ook uw totale dak.

Circulair bouwen in Breda

Heeft u plannen voor circulair bouwen? Duurzaam bouwen maakt een opmars in bouwend Nederland, dus ook in de regio Breda. Dus past het thema circulariteit binnen uw bouwproject? Ook voor een circulaire gevel heeft u ruime keuze uit keramische gevelbekleding. Duurzame én circulaire gevelbekleding welteverstaan. Nu mooi, later mooi en ooit weer te demonteren. Met gescheiden afvalstromen, dat is bouwen met zo min mogelijk afval. Aberson adviseert u graag over circulaire gevelbekleding voor uw project. 

Neem contact met ons op en kom ruiken, zien en voelen in onze showroom in Breda!
Is een van onze andere vestigingen dichterbij? Ook daar ontvangen we u graag.

John Mutsaers, onze specialist in keramische gevelbekleding en gevelstenen in Breda

ons advies voor uw project?

onze showroom in breda

Oude Leijstraat 1
4817 ZR Breda
Bel ons voor een afspraak:
088 – 118 57 00

breda te ver?

Bezoek onze vestiging in
Amsterdam, Roermond of Zwolle!

Lees nog meer over de steenstrips van Aberson
Aberson blog over steenstrips

Laat u verrassen in onze showroom

Verken de mogelijkheden

Zoveel wensen en minstens zoveel adviezen op maat. Kom langs in onze showroom en we vertellen u alles over de ongekende mogelijkheden. Liever een afspraak op uw locatie? Ook dat kan, natuurlijk!

Het beste van Aberson.
De mooiste projecten, slimste producten en nieuwste innovaties maandelijks in je mailbox?

    close-link