Zwolle
Zwolle
Breda
Amsterdam
Roermond
088 - 118 57 00 Showroom geopend: ma - vr 08:00 - 17:00 Gouwe 1, Zwolle
088 - 118 57 00 Showroom geopend: ma - vr 08:00 - 17:00Oude Leijstraat 1 / hoek Tilburgseweg, Breda
088 - 118 57 00 Showroom geopend: Op afspraak Zekeringstraat 32, Amsterdam
088 - 118 57 00 Showroom geopend: Op afspraak Solvayweg 2, Roermond
Logo Aberson
Search
Close this search box.

Gevelstenen van Aberson: duurzaam en esthetisch

Gevelstenen zijn in het Nederlandse straatbeeld niet weg te denken. In ons kleine landje zit de voorliefde voor keramische gevelstenen diepgeworteld. Gevelstenen zijn een essentieel onderdeel van het ontwerp en de structuur van een gebouw.
Gevelstenen zijn een heel bepalend element in de esthetiek en duurzaamheid van gebouwen. 

Het zijn echt de gezichtsbepalers en sfeermakers van een straatbeeld. Bij Aberson vindt u dan ook een breed scala aan hoogwaardige gevelstenen die uw project de uitstraling en sfeer geven die u zoekt in uw ontwerp.

De esthetiek van gevelstenen

De gezichtsbepalers van een straatbeeld. Zo zien wij gevelstenen. De keuze van de gevelstenen moet naadloos aansluiten bij het ontwerp en gebruik van het gebouw. Wij bieden daarom een bijna oneindig scala aan kleuren, texturen en afwerkingen. 

Gaat u voor gevelstenen in natuurlijke tinten of opvallend en knallend? Langformaten of juist kort? Traditionele bakstenen of moderne keramische steenstrips. Onze gevelstenen bieden mogelijkheden voor elk project en elk budget.

Gevelstenen zijn enorm duurzaam

Uiteraard hebben wij bij Aberson duurzaamheid ook hoog in het vaandel staan. We innoveren continu om zo onze bijdrage te leveren aan een duurzamere (bouw)wereld. Al onze gevelstenen hebben een levensduur tot in lengte der dagen. Bestand tegen verschillende weeromstandigheden, zoals regen, vorst of extreme hitte. 

Dat maakt onze gevelstenen in de basis al duurzaam. Naast traditionele bakstenen hebben ook volledig circulaire en duurzame gevelstenen, zoals bijvoorbeeld onze eigen innovatie de Kringloopsteen. En wat dacht u van onze duurzame gevelsystemen?

Gevelstenen zijn milieuvriendelijk

Bij Aberson hechten we veel waarde aan duurzaam bouwen. Veel van onze gevelstenen zijn gemaakt van natuurlijke materialen en zijn volledig recyclebaar, wat bijdraagt aan een lagere ecologische voetafdruk. In het productieproces van gevelstenen is nog wel wat winst te behalen. Daar werken we samen met onze partners hard aan. Door te experimenteren met bijvoorbeeld elektrische oven, circulaire bestanddelen en duurzamere logistiek. Uiteraard altijd volgens de hoogste kwaliteitsnormen, zodat onze gevelstenen niet of nauwelijks beschadigen en scheuren. Door voor gevelstenen van Aberson te kiezen draagt u dus ook bij aan een beter milieu.

Persoonlijk advies over gevelstenen?

Bij Aberson krijgt u altijd persoonlijk advies op maat. Onze experts helpen u bij het kiezen van de juiste gevelstenen voor uw specifieke project, rekening houdend met zowel technische eisen als esthetische wensen. Hoe eerder we aan tafel zitten in het proces, hoe beter we ons advies kunnen afstemmen op uw wensen en budget. In een uitgebreid geveladvies rekenen we alles door en komen we tot de keuze van de meest ideale gevelstenen voor uw project. Naast ons advies op maat begeleiden we u door het hele proces, van selectie tot installatie. Dit zorgt ervoor dat u met vertrouwen uw bouwproject kunt realiseren.

Neem contact met ons op!

Met onze gevelstenen bent u verzekerd van kwaliteit, duurzaamheid en een schitterend eindresultaat. Bezoek één van onze showrooms in Zwolle, Breda, Amsterdam of Roermond of neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw project.

Ook een goed advies over gevelstenen? We vertellen er graag meer over!

bekijk ook:

Met een goed berekend geveladvies valt gevelschade te beperken, zo niet te voorkomen.

Een gesprek over hoe we steeds optimaler invulling kunnen geven aan circulair bouwen met A-Brick.

Een steen gemaakt met 20% gerecycled keramisch materiaal afkomstig van de lokale kringloop. 

Het beste van Aberson.
De mooiste projecten, slimste producten en nieuwste innovaties maandelijks in je mailbox?

    close-link