Zwolle
Zwolle
Breda
Amsterdam
Roermond
088 - 118 57 00 Showroom geopend: ma - vr 08:00 - 17:00 Gouwe 1, Zwolle
088 - 118 57 00 Showroom geopend: ma - vr 08:00 - 17:00Oude Leijstraat 1 / hoek Tilburgseweg, Breda
088 - 118 57 00 Showroom geopend: Op afspraak Zekeringstraat 32, Amsterdam
088 - 118 57 00 Showroom geopend: Op afspraak Solvayweg 2, Roermond
Ruim
assortiment
Persoonlijk
advies
Duurzaam
bouwen
Mail ons

Keep it koel…

De (na)zomer is begonnen in Nederland en daar klagen we zeker niet over, want van een zonnestraal wordt toch iedereen blij? Maar veel van die warmte blijft lekker lang hangen in onze woning; slapeloze nachten, muggenbulten, ventilators op volle toeren horen er dan al gauw bij.

Maar zou het niet fijn zijn als u in de zomer lekker de verkoeling kunt opzoeken in uw eigen woning en in de winter een flinke besparing kunt realiseren door middel van een goede isolatie?

Ook vanuit de regering door middel van het Energieakkoord wordt er straks van elke woning in Nederland een energiebesparing verwacht. Woningen die nieuw worden gebouwd of die gerenoveerd moeten worden dienen energieneutraal te zijn.

Met het PreWall-systeem van Aberson SmartBuild kan dit! PreWall is het gevel-isolatiesysteem en biedt niet alleen een duurzame oplossing, maar ook ontelbare mogelijkheden om woningen een onmiskenbaar eigen verschijningsvorm te geven. U bent dus niet gebonden aan een aantal soorten gevelstenen. Bijna elk steentype, elke kleur, elke afmeting en metselwerkverband is mogelijk. De ontwerpvrijheid is enorm!

De zeer hoge isolatiewaarde maken dat de isolatie van uw gebouw optimaal is.

Voor meer informatie neem contact met ons op!

Het beste van Aberson.
De mooiste projecten, slimste producten en nieuwste innovaties maandelijks in je mailbox?
close-link