Zwolle
Zwolle
Breda
Amsterdam
Roermond
088 - 118 57 00 Showroom geopend: ma - vr 08:00 - 17:00 Gouwe 1, Zwolle
088 - 118 57 00 Showroom geopend: ma - vr 08:00 - 17:00Oude Leijstraat 1 / hoek Tilburgseweg, Breda
088 - 118 57 00 Showroom geopend: Op afspraak Zekeringstraat 32, Amsterdam
088 - 118 57 00 Showroom geopend: Op afspraak Solvayweg 2, Roermond
Ruim
assortiment
Persoonlijk
advies
Duurzaam
bouwen
Bel ons

MVO

Voor en in de maatschappij

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Duurzaamheid en een schoon milieu: onderwerpen die steeds vaker centraal staan. Een goede zaak, vinden wij bij Aberson. Niet alleen in producten die we leveren, maar ook in onze bedrijfsvoering. Daar dragen wij graag ons steentje aan bij. 

 

CO2 certificering in 2019

In 2019 hebben we ons laten certificeren voor de CO2-prestatieladder van SKAO. Met deze certificering maken we werk van de uitstoot van onze organisatie. Nieuwsgierig? Bekijk hier ons jaarplan, communicatie-overzicht, de jaarbeoordeling Co2 en de periodieke rapportage.

People

We maken gebruik van groene energie in onze vestigingen en stimuleren onze mensen om zuinig met energie om te gaan. Maar ook de mens binnen en buiten ons bedrijf. Zo delen we onze kennis met studenten, ondersteunen we verschillende architectuurevenementen en zijn we betrokken bij het maken van een bijenhotel. Dichtbij, direct voelbaar.

Planet

We blijven werken aan minder afval, minder papierverbruik en het resterende afval te scheiden. Natuurlijk werken we met FSC keurmerk papier. Daarnaast innoveren we om producten duurzaam te maken. Die hergebruikt kunnen worden of anders passen binnen het circulair bouwen. Onze clickbricks, die droog gestapeld worden. Argeton dat kan worden opgehangen en hergebruikt. Of de Solar Hantile: de dakpan die energie opwekt.

Profit

Door te werken aan de continuïteit van ons bedrijf, kunnen we ook voor de andere pijlers iets betekenen. Immers alleen bij een goede balans van die drie werkt het. 

Gaat u duurzaam bouwen?

Aberson is uw partner

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Maatschappelijk verantwoord ondernemen gaat voor ons verder dan duurzaamheid in producten en bedrijfsvoering. Het betekent ook dat we actief willen bijdragen aan de maatschappij. 

Met name met en voor de mensen en bedrijven om ons heen. Juist dichtbij willen we een verschil maken. Zo maken we studenten graag wegwijs in ons bedrijf of onze kennis. Doneren we gebruikte materialen voor het bouwen van een bijenhotel. En mogen ons in 2019 sponsor noemen van een aantal belangrijke evenementen, waaronder de Amsterdamse Architectuurprijs.

We willen er zijn, dichtbij.

 

Milieuvriendelijke materialen

We promoten milieuvriendelijke materialen. Omdat het minder CO2-uitstoot oplevert, beter is voor mens en natuur én bijdraagt aan duurzame architectuur.

Duurzaamheid bij toekomstige investeringen

Bij nieuwe toekomstige investeringen wordt gekeken naar duurzaamheidsaspecten en besparingen op het milieu. Ook motiveren we onze leveranciers en expediteurs om ook de ‘groene’ weg in te slaan. Samen kom je nou eenmaal verder.