Zwolle
Zwolle
Breda
Amsterdam
Roermond
088 - 118 57 00 Showroom geopend: ma - vr 08:00 - 17:00 Gouwe 1, Zwolle
088 - 118 57 00 Showroom geopend: ma - vr 08:00 - 17:00Oude Leijstraat 1 / hoek Tilburgseweg, Breda
088 - 118 57 00 Showroom geopend: Op afspraak Zekeringstraat 32, Amsterdam
088 - 118 57 00 Showroom geopend: Op afspraak Solvayweg 2, Roermond
Ruim
assortiment
Persoonlijk
advies
Duurzaam
bouwen
Mail ons

Solliciteer direct: word accountmanager!

Vacature Technisch Commercieel Adviseur bij Aberson

JIJ

Als jij ergens voor gaat, dan ga je er vól voor. Want je barst van de goede ideeën en zet graag ergens je tanden in. Je bent een mensen-mens, om een praatje zit je niet snel verlegen. Bovenal hou je ook nog eens van mooie materialen en geef je graag goed advies. Een topcombinatie vinden we bij Aberson! Dus ben je op zoek naar een commerciële baan in de bouw? Lees dan even verder!

WIJ

Zijn Aberson. We zijn al 90 jaar specialist in keramische gevelbekleding. Het begon allemaal met baksteen, maar inmiddels zien we onszelf graag als koploper op het gebied van keramische gevelbekleding. We adviseren architecten bij de beste keramische oplossingen voor hun ontwerp. En ontzorgen aannemers van A tot Z bij prestigieuze projecten.

Wat ga je doen?

Als adviseur/accountmanager benader jij in de regio Amsterdam (mogelijke) opdrachtgevers. Je geeft advies aan architecten, aannemers en opdrachtgevers over keramische producten zoals gevelstenen, gevelsystemen, prefab metselwerk en dakpannen. Samen met onze salesmanager maak je accountplannen, klantprofielen en een strategie. Om vervolgens op pad te gaan en het ook uit te voeren

Wie zoeken we?

Iemand die een volgende stap wil maken. Een commercieel talent uit de regio Groot-Amsterdam. Iemand die het ‘gevelstenenvak’ van binnenuit wil leren kennen en de ambitie heeft om daarna veel op pad te gaan. Iemand die enthousiast en leergierig is én affiniteit heeft met de bouw. En heb je toevallig ook nog ervaring in bouwmaterialen…? Ok, kleine kans. Maar hee, dromen mag!

Wat neem je mee?

  • MBO+
  • Affiniteit met de bouw
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Open, enthousiaste en zelfstandige werkhouding
  • Je bent creatief, commercieel en gedreven.

Dit is salesmanager Bas, je nieuwe manager.

‘Welkom in ons team Amsterdam! Een mooi stel eigenwijze gasten met een hart van (bak)steen! 

Gepassioneerd werken we samen om mooie (bouw) projecten te realiseren met onze relaties. Je krijgt de ruimte en de vrijheid om creatief met je vak bezig te zijn in een leuk team! Heerlijk toch?’

 

Wat krijg je van ons?

Een mooie ambitieuze job. De kans om te groeien. Fijne collega’s met wie je je liefde voor keramiek en sales kunt delen. En een goed salaris met dito voorwaarden.

Klinkt als je droombaan?

En wil je inhoudelijk meer weten? Neem dan contact op met Bas Wijnands op 06–51 99 53 44. Meer weten over hoe de procedure loopt? Neem dan contact op met Lennie Klein via 088 – 118 57 21 of mail naar lennie.klein@aberson.nl.

Solliciteren? Stuur je cv met motivatie via onderstaand contactformulier!

Solliciteer direct!

Het beste van Aberson.
De mooiste projecten, slimste producten en nieuwste innovaties maandelijks in je mailbox?
close-link