Zwolle
Zwolle
Breda
Amsterdam
Roermond
088 - 118 57 00 Showroom geopend: ma - vr 08:00 - 17:00 Gouwe 1, Zwolle
088 - 118 57 00 Showroom geopend: ma - vr 08:00 - 17:00Oude Leijstraat 1 / hoek Tilburgseweg, Breda
088 - 118 57 00 Showroom geopend: Op afspraak Zekeringstraat 32, Amsterdam
088 - 118 57 00 Showroom geopend: Op afspraak Solvayweg 2, Roermond
Ruim
assortiment
Persoonlijk
advies
Duurzaam
bouwen
Mail ons

Vacature: Communicatiemedewerker met focus op online (16 uur)

in Zwolle

Jij

Jij wordt oprecht blij van een goede social post. Weet wanneer een beeld écht goed is. Welke tekst er perfect bij zou passen. En of je er een story van maakt of hem toch beter op de feed plaatst. Maar je weet ook dat communicatiemedewerker zijn veel meer inhoudt dan de socials alleen. Je geniet van het regelwerk, de telefoontjes, de deadlines. Het aansturen van creatieve zzp’ers om je heen: de vormgever, tekstschrijver of fotograaf. Knallen is je tweede naam en je houdt ervan dat je lijstje met leuke plannen steeds langer wordt.
Wel in de tijd die er is natuurlijk. Want laat die tijd nu juist belangrijk voor je zijn. Omdat je naast deze toffe baan ook nog andere prioriteiten hebt. Omdat je zzp’er bent bijvoorbeeld maar er graag een vaste basis naast wilt (die ook uitdagend is!). Of omdat je een gezin thuis hebt. Of om welke balans dan ook! Die toffe job in twee dagen? Met een bak vrijheid om het zelf in te richten? Wij hebben hem!

Wij

Wij zijn Aberson. Specialist in keramische gevels en dakpannen, al bijna 100 jaar. We adviseren architecten en aannemers bij de ontwikkeling van nieuwe projecten. En dan specifiek voor keramische gevels of keramische daken. Het begon voor ons allemaal met gevelstenen, maar inmiddels doen we veel meer dan dat. Zo zijn we altijd bezig met nieuwe duurzame of circulaire keramische materialen. We hebben vier vestigingen, verspreid over heel Nederland. Onze nieuwe communicatiemedewerker werkt op onze hoofdvestiging in Zwolle.

We zeggen wel eens: ‘We think brick’. En zo is het ook echt. Onze 36 mensen zijn stuk voor stuk bevlogen in hun vak. Aan jou de uitdaging om dat over te brengen!

Wat ga je doen?

Je houdt je bezig met:

 • De contentstrategie. Houdt hem scherp, vult aan en stuurt bij.
 • De contentplanning. Daarbij maak en plaats je zelf content. En waar nodig schakel je met zzp’ers uit ons netwerk.
 • Onze socialmediakanalen. Zorgt dat we regelmatig zichtbaar zijn op de tijdlijnen van onze doelgroepen.
 • De uitingen voor events, denk aan beurzen (Gevel, Bouwbeurs) en netwerkdagen.
 • Het maken en uitsturen van mailingen.
 • Alles wat te maken heeft met communicatie.

Wie zoeken we?

We zoeken een creatief denker. Maar ook iemand die deze mooie plannen in een goede planning kan gieten. Iemand die ‘hands-on’ is. Dat klinkt misschien een beetje afgezaagd, maar het dekt wel de lading! Én we zoeken iemand die floreert door vrijheid. Ten eerste inhoudelijk, omdat je de kans krijgt om het van kop tot staart te doen, van plan tot uitvoering. En ten tweede omdat je deze job kunt indelen zoals je wilt. Je kunt je 16 uren verspreiden over de week óf juist centreren in twee dagen. Zo houd je de rest van de week over voor je andere bezigheden. Ervaring in de bouw is handig maar zeker niet nodig. Net als technische kennis. Maar wel heb je de vaardigheid om de juiste kennis op te halen bij collega’s en te vertalen voor onze doelgroep.

Wat neem je mee?

 • Creativiteit.
 • Een sterke pen en scherp oog voor beeld.
 • Ervaring in het werken met websites.
 • Kennis van SEO.
 • Ervaring in het opmaken van mailingen.
 • Handigheid met (eenvoudige) beeldbewerking.
 • Eigen initiatief. We staan altijd open voor frisse ideeën!

Wat krijg je van ons?

Een mooie ambitieuze job in Zwolle in 16 uur die je zelf mag indelen. Met veel vrijheid: inhoudelijk en praktisch. Een goed salaris en arbeidsvoorwaarden. En niet te vergeten: 36 fijne collega’s.

Klinkt als je droombaan?

Dan ontvangen we graag een korte motivatie en je cv! Beiden kun je vóór maandag 6 december 2021 sturen naar Lennie Klein (manager bedrijfsbureau) via lennie.klein@aberson.nl

Wil je meer weten? Ook dan kun je Lennie mailen op lennie.klein@aberson.nl of bereiken via 088-118 57 00. 

Het beste van Aberson.
De mooiste projecten, slimste producten en nieuwste innovaties maandelijks in je mailbox?

  close-link