Zwolle
Zwolle
Breda
Amsterdam
Roermond
088 - 118 57 00 Showroom geopend: ma - vr 08:00 - 17:00 Gouwe 1, Zwolle
088 - 118 57 00 Showroom geopend: ma - vr 08:00 - 17:00Oude Leijstraat 1 / hoek Tilburgseweg, Breda
088 - 118 57 00 Showroom geopend: Op afspraak Zekeringstraat 32, Amsterdam
088 - 118 57 00 Showroom geopend: Op afspraak Solvayweg 2, Roermond
Logo Aberson
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gevelstenen Amsterdam

Zoekt u gevelstenen in Amsterdam?

Aberson, de specialist als het gaat om gevelstenen in Amsterdam. En niet alleen voor gevelstenen zit u bij ons goed. Ook voor keramische gevelbekleding zoals steenstrips, dakpannen, prefab metselwerk en keramische gevelsystemen, kunt u bij ons terecht in de regio’s Roermond, Zwolle, Breda en Amsterdam.

Onze showrooms vindt u in Amsterdam, maar ook in Zwolle, Breda en Roermond. Zo is er altijd wel een Aberson showroom bij u in de buurt! Onze specialisten voorzien onze klanten al meer dan 90 jaar lang van de mooiste soorten en meest passende keramische gevelbekleding.

En daarom zeggen wij ook: We Think Brick!

Keramische gevelbekleding en gevelstenen in Amsterdam

Bij het horen van het woord keramische gevelbekleding, denkt u waarschijnlijk direct aan gevelstenen. Niet heel vreemd, want wij adviseren al bijna 100 jaar over gevelstenen in de regio Amsterdam en omstreken. 

De liefde voor gevelstenen is dan ook groot en ons assortiment ruim. Wij nodigen u dan ook graag uit voor een bezoek aan één van onze showrooms in bijvoorbeeld Amsterdam.

Maar, onze expertise stopt niet bij gevelstenen. De afgelopen jaren zijn er namelijk steeds meer populaire soorten keramische gevelbekleding ontwikkeld. 

U kunt denken aan keramische steenstrips of keramische gevelsystemen. En wat dacht u van keramische dakpannen? Ook die vindt u in ons assortiment. Bij Aberson kunt u altijd rekenen op het beste advies, voor u op maat!

Onze producten:

bakstenen of gevelstenen in Amsterdam

Bakstenen of gevelstenen, het is maar net hoe u ze liever noemt. Een gevelsteen zit al bijna 100 jaar in ons DNA gebakken!

Onze gevelstenen in Amsterdam zijn er in vele soorten en maten. U kunt de verschillende modellen komen bekijken, voelen en ruiken in onze showroom. 

Wasserstrich of strengperssteen? Een rode baksteen of juist een grijze? Het kan allemaal. Samen met ons grote netwerk vinden wij altijd de juiste gevelsteen voor de projecten van aannemers en architecten.

gevelsystemen in Amsterdam

Keramische gevelsystemen kennen veel voordelen. Een van de grootste voordelen is dat keramische gevelsystemen meestal een stuk lichter zijn dan gevelstenen. Hierdoor is een gevelsysteem vaak geschikt voor licht bouwen. 

U geniet van de hoogwaardige kwaliteit van keramiek en daarbij de voordelen van licht bouwen of circulair bouwen en het maatwerk afgestemd op uw wensen en eisen (eigen ontwerp).

Wij hebben veel verschillende soorten gevelsystemen in Amsterdam. Neem bijvoorbeeld ons keramische gevelsysteem Argeton of het van stevige keramische sidings gemaakte Pantheon Nordic

En wat dacht u van ons nieuwe gevelsysteem A-Brick. Een gevelsysteem met steenstrips waar geen lijm of mortel meer aan te pas komt. Onze specialisten adviseren u graag vanuit onze showroom in Amsterdam. Of we komen naar u toe.

Keramische steenstrips in Amsterdam

Keramische steenstrips hebben veel voordelen. Ze zijn niet op één hand te tellen. Een belangrijke reden om voor steenstrips te kiezen is licht bouwen. Want ook steenstrips zijn lichter dan gevelstenen.

Onze steenstrips zijn er verschillende soorten en maten. U kunt zelfs ook uw steenstrips laten printen, of digitaal engoberen eigenlijk.En bij ons gevelsysteem A-Brick zijn de steenstrips te demonteren waardoor dit systeem erg geschikt is voor circulair bouwen.

Wilt u meer weten over bijvoorbeeld kleuren en structuren van streenstrips? Of meer informatie? Breng gerust een bezoek aan onze showroom in Amsterdam. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden!

prefab metselwerk elementen

Zoekt u een passende oplossing voor overhellend metselwerk, ingewikkelde metselverbanden of heeft u weinig ruimte op de bouwplaats in de gemeente Amsterdam?

Prefab metselwerk is dé oplossing! Altijd van topkwaliteit en een strakke afwerking. Prefab metselwerk is bovendien ook erg goed te combineren met traditioneel metselwerk.

Uitstekend als gedeeltelijke oplossing dus! Kom langs in onze showroom in Amsterdam om de verschillende mogelijkheden te bekijken. Aberson denkt graag met u mee in oplossingen.

Keramische dakpannen Amsterdam

De diversiteit in keramische dakpannen is eindeloos. Er is niet alleen veel keuze in soorten dakpannen, maar ook in de best passende kleur.

Een keramische dakpan zorgt niet alleen voor het afsluiten van het dak, het is ook de kroon op uw werk! Neem contact met ons op voor een afspraak en bekijk onze keramische dakpannen in Amsterdam. 

Onze specialisten adviseren u graag en leveren, als u dat wilt, ook uw totale dak.

MORTELS Amsterdam

De correcte mortel is van cruciaal belang voor de perfecte afwerking van uw gevel! Mortels spelen niet alleen een rol in de constructie, maar hebben tevens een significante invloed op de uitstraling. 

Of u nu kiest voor traditioneel metselen en voegen of voor metselen en doorstrijken, met onze mortels bent u altijd verzekerd van kwaliteit. We maken gebruik van gemodificeerde mortels die zijn afgestemd op uw specifieke eisen. 

Op deze manier kunnen wij de kwaliteit leveren die u ook aan uw klanten wenst te bieden. Bent u benieuwd welke mortel het verschil voor u kan maken? Onze mortel experts in Amsterdam staan paraat om u te adviseren over de diverse mogelijkheden.

BINNENMUREN amsterdam

Elke binnenmuur is relevant, ongeacht het type! Binnenmuren vormen het fundament van uw project en daarom is het logisch dat u materialen van hoogwaardige en betrouwbare kwaliteit verlangt. 

Of het nu gaat om rood keramiek, wit kalkzandsteen, licht cellenbeton (YTONG) of grijs beton – voor elk project hebben wij een passende oplossing. Bent u nieuwsgierig naar de diverse mogelijkheden?

Circulair bouwen in Amsterdam

Bent u aan het nadenken over circulair bouwen? Duurzaam bouwen is een enorme trend in heel Nederland en dus ook in de regio Amsterdam.

Is circulariteit een thema binnen uw bouwproject? Ook als het gaat om circulaire bouw heeft u een ruime keuze aan keramische gevelbekleding. Duurzaam, circulair, mooi voor nu een later eenvoudig te demonteren.

Circulair bouwen betekent niet alleen bewust bouwen, maar ook dat de materialen ooit kunnen worden afgevoerd in gescheiden afvalstromen. Aberson adviseert u graag als u nadenkt over circulaire gevelbekleding. 

Kom langs in onze showroom in Amsterdam en ervaar het zelf! Amsterdam net wat te ver? Wellicht is een van onze andere vestigingen in Zwolle, Roermond of Breda dichterbij.

SPECIALS VAN ABERSON

Innovatie en vernieuwing zijn bij ons van groot belang. Daarom presenteren wij naast onze standaard producten ook speciale items, die bekend staan als “specials”. 

Deze exclusieve producten vormen onze eigen lijn binnen het uitgebreide assortiment en onderscheiden zich van de rest. Ze zijn speciaal ontworpen voor unieke projecten. Laat u inspireren door Aberson Specials en ontdek de talloze mogelijkheden in onze showroom in Amsterdam. 

CLICKBRICK PURE

De perfecte oplossing voor een evenwichtige combinatie van traditioneel metselwerk en het bewust streven naar een circulaire toekomst? Dat bereikt u met ClickBrick Pure! 

Dit geavanceerde gevelsysteem bestaat uit handgevormde gevelstenen en is volledig circulair. ClickBrick Pure onderscheidt zich door een vrij metselverband, wat resulteert in een strakke en zuivere gevel. 

Deze unieke Aberson Special bevat geen mortelvoeg, waardoor u uiteindelijk meer stenen per oppervlakte kunt benutten! Bovendien is ClickBrick Pure eenvoudig te verwerken, doordat de stenen met roestvrijstalen clips en ankers worden bevestigd zonder gebruik van lijm of mortel. 

Hierdoor is ClickBrick Pure gemakkelijk te demonteren, zelfs door niet-vakmensen. Kortom, ClickBrick Pure vormt een prachtige verbinding tussen de puurheid van baksteenarchitectuur en een duurzame toekomst.

A-BRICK

Snel en duurzaam circulair bouwen? A-Brick maakt het mogelijk! Dit innovatieve geventileerde keramische gevelsysteem heeft geen mortel of lijm nodig. Bovendien biedt A-Brick voordelen zoals minder kleurgebruik, hoogwaardige kwaliteit en het is ook nog eens demontabel. 

In het A-Brick assortiment heeft u keuze uit diverse structuren en kleuren, met of zonder stootvoeg. Daarnaast is deze special verkrijgbaar in formaten tot wel 400 mm lang. 

A-Brick is niet alleen nu sterk en solide, maar kan ook in de toekomst eenvoudig worden gedemonteerd en opnieuw worden opgebouwd. Dit sluit perfect aan bij duurzaam en circulair bouwen.

John Mutsaers, onze specialist in keramische gevelbekleding en gevelstenen in Amsterdam

LEVERANCIERS VAN GEVELSTENEN MAKEN ONS MOOIE PRODUCT MOGELIJK

Een samenwerking met Aberson staat garant voor betrouwbare producten; dat verzekeren wij u. Wij spelen in op zowel de huidige als toekomstige eisen van de markt. Geen enkel probleem! Ons productassortiment is afgestemd op de behoeften van zowel vandaag als morgen.

In nauwe samenwerking met vooraanstaande leveranciers, waaronder Eurosteen, Engels Baksteen, Desta, Caprice, Iking Klinkerwerk, Rijswaard Baksteen, Celina Klinker, Roben, Muhr, Wienerberger, Steenfabriek Vogelensangh, Vandersanden, Steenindustrie Strating, Nelissen, Janinhoff Klinkermanufaktur, Heylen Ceramics, Hagemeister, Joseph Bricks en van de Moortel, stellen wij een uitgebreid assortiment samen dat aan alle behoeften van onze klanten voldoet.

Hoe bereiken we dit? Heel eenvoudig: we werken samen met leveranciers die net zo innovatief zijn als wij. Gezamenlijk bieden we oplossingen waarmee architecten direct aan de slag kunnen. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Projecten met onze gevelstenen

Lees meer over gevelstenen van Aberson

Aberson blog over gevelstenen amsterdam

ons advies voor uw project?

onze showroom in Amsterdam

Zekeringstraat 32
1014 BS Amsterdam
Bel ons voor een afspraak:
088 – 118 57 00

Amsterdam te ver?

Bezoek onze vestiging in
Breda, Roermond of Zwolle!

Lees nog meer over de steenstrips van Aberson
Aberson blog over steenstrips

Laat u verrassen in onze showroom

Verken de mogelijkheden

Zoveel wensen en minstens zoveel adviezen op maat. Kom langs in onze showroom en we vertellen u alles over de ongekende mogelijkheden. Liever een afspraak op uw locatie? Ook dat kan, natuurlijk!

Het beste van Aberson.
De mooiste projecten, slimste producten en nieuwste innovaties maandelijks in je mailbox?

    close-link