Zwolle
Zwolle
Breda
Amsterdam
Roermond
088 - 118 57 00 Showroom geopend: ma - vr 08:00 - 17:00 Gouwe 1, Zwolle
088 - 118 57 00 Showroom geopend: ma - vr 08:00 - 17:00Oude Leijstraat 1 / hoek Tilburgseweg, Breda
088 - 118 57 00 Showroom geopend: Op afspraak Zekeringstraat 32, Amsterdam
088 - 118 57 00 Showroom geopend: Op afspraak Solvayweg 2, Roermond
Ruim
assortiment
Persoonlijk
advies
Duurzaam
bouwen
Mail ons

Duurzaam bouwen

Dat is bewust denken en doen

BEWUST BIJDRAGEN
AAN EEN DUURZAME (BOUW)WERELD

Duurzaam bouwen. Dat is bouwen aan de toekomst. En dat doen we bij Aberson met meer dan alleen bakstenen en gevelsystemen. Bouwen aan de toekomst betekent óók duurzaam denken en doen. Bij elke keuze die we maken en elke stap die we zetten.

Juist de bouw heeft een grote verantwoordelijkheid in duurzaamheid. En een grote uitdaging, dat ook. Vanuit Aberson willen we die dagelijkse uitdaging een stuk kleiner maken. Haalbaarder. Door producten én diensten te bieden die voldoen aan de duurzame eisen van vandaag en morgen. En altijd oog te hebben voor hoe het duurzamer kan.

Benieuwd hoe wij dat doen?

Duurzaam bouwen: met circulaire producten voor gevel en dak

Heeft u plannen voor circulair bouwen? Daar hoort een circulaire gevel of dak bij. Aberson is altijd op zoek naar nieuwe producten en ontwikkelingen die passen bij circulaire plannen. 

We geloven in circulaire gevelbekleding van mooie keramische materialen, die over jaren nog steeds mooi zijn. Demontabel en zelfs opnieuw te gebruiken. 

Meer weten over circulair bouwen met Aberson?

We zijn ambitieus in CO2-reductie

Een kleinere CO2-footprint. Daar zijn ons bewust van, bij alles wat we doen in onze bedrijfsvoering. In 2019 werden we gecertificeerd voor de CO2-prestatieladder van SKAO.

Sindsdien stellen we onszelf elk jaar ambitieuze doelen voor een kleinere CO2-footprint. Zo werd het dak van onze showroom in Breda recent voorzien van zonnepanelen en rijden we steeds meer in elektrische auto’s.

Meer weten over onze CO2-aanpak?

Minder afval op de bouw. Ook dat is duurzaam bouwen.

Als specialist is Aberson voor producenten de schakel naar klanten. We zien in de praktijk dat veel fabrikanten al goede initiatieven nemen op het gebied van afvalvermindering. 

Ook wij richten ons op de wens van onze klanten: minder afval op de bouwplaats. Dat betekent dat we zo min mogelijk verpakkingen willen aanvoeren en, als dat kan, deze verpakkingen hergebruiken of recyclen. Denk aan het gebruik van stretchhoezen, zodat er geen gas nodig is om folie te laten krimpen. En onderzoeken actief naar wat er nog méér kan: het recyclen van pallets bijvoorbeeld.. 

Wordt vervolgd! Voor nu hopen we dat er steeds meer branche-breed wordt gekeken naar verpakkingen, voor beste resultaat. Samen staan we sterker.

Meer over de mogelijkheden van duurzaam bouwen met Aberson?

Wij adviseren u graag!

Bouwen aan de toekomst, dat is pas duurzaam. En staat hoog bij ons in het vaandel! Onze experts adviseren u graag over de mogelijkheden. 

Het beste van Aberson.
De mooiste projecten, slimste producten en nieuwste innovaties maandelijks in je mailbox?

    close-link