Zwolle
Zwolle
Breda
Amsterdam
Roermond
088 - 118 57 00 Showroom geopend: ma - vr 08:00 - 17:00 Gouwe 1, Zwolle
088 - 118 57 00 Showroom geopend: ma - vr 08:00 - 17:00Oude Leijstraat 1 / hoek Tilburgseweg, Breda
088 - 118 57 00 Showroom geopend: Op afspraak Zekeringstraat 32, Amsterdam
088 - 118 57 00 Showroom geopend: Op afspraak Solvayweg 2, Roermond
Logo Aberson
Search
Close this search box.

Gevelstenen Breda

Zoekt u gevelstenen in breda?

Aberson is dé specialist in gevelstenen in Breda. Maar ook in keramische gevelbekleding zoals keramische gevelsystemendakpannensteenstrips en prefab metselwerk in onder andere de regio’s Breda, Zwolle, Amsterdam en Roermond.  

Met onze showroom in Breda (én in Zwolle, Amsterdam en Roermond) zijn we altijd dichtbij voor het beste advies voor uw project. Al meer dan 90 jaar lang adviseren we architecten en aannemers voor de best passende (en verrassende!) keramische gevelbekleding. 

We zeggen dan ook niet voor niets: We Think Brick.

Keramische gevelbekleding en gevelstenen in Breda

Als u aan keramische gevelbekleding denkt, denkt u waarschijnlijk als eerste aan gevelstenen. Logisch, want adviseren over gevelstenen in Breda en verre omstreken is wat we al bijna 100 jaar doen. Gevelstenen zijn dan ook onze eerste grote liefde en ons assortiment is dan ook meer dan ruim. 

We nodigen u van harte uit in onze showrooms in onder andere Breda!

Maar onze expertise op het gebied van keramische gevelbekleding gaat verder. Want er zijn in de loop der jaren steeds meer populaire soorten keramische gevelbekleding ontwikkeld. 

Denk aan keramische gevelsystemen en keramische steenstrips. Maar ook voor keramische dakpannen kunt u rekenen op ons beste advies. Omdat het altijd om maatwerk gaat.

Onze producten:

bakstenen en gevelstenen in bReda

De een noemt ze bakstenen, de ander liever gevelstenen. Hoe dan ook, bij Aberson zit het al bijna 100 jaar in ons DNA gebakken. Een mooie baksteen is waar ons hart nou eenmaal sneller van gaat kloppen.

We hebben vele soorten en maten bakstenen in Breda, te zien in onze showroom. Van Wasserstrich tot strengperssteen. Van rode gevelstenen tot grijze bakstenen. 

Met ons grote netwerk vinden we voor aannemers en architecten altijd de juiste baksteen voor een project. 

gevelsystemen in breda

Het voordeel van keramische gevelsystemen is dat ze vaak lichter zijn dan gevelsteen. Dat maakt gevelsystemen vaak geschikt voor licht bouwen. Wél de hoogwaardige kwaliteit van keramiek, maar met voordelen zoals licht bouwen, circulair bouwen en het customizen naar eigen design.

Denk aan bijzondere geventileerde gevelsystemen zoals de keramische tegels van Argeton. Het nieuwe A-Brick waarbij keramische steenstrips zonder lijm of mortel op een achterconstructie worden geklikt.

Of het robuuste Pantheon Nordic dat uit stevige keramische sidings bestaat. 
Laat u adviseren in onze showroom in Breda!

Keramische steenstrips

De voordelen van keramische steenstrips zijn niet op één hand te tellen. Licht bouwen is daarbij een van de belangrijkste redenen om voor steenstrips te kiezen. Want ook steenstrips zijn lichter dan gevelstenen. 

De juiste kleur steenstrips kunt u nu zelfs laten printen. Bij het gevelsysteem A-Brick zijn de steenstrips demontabel en dat maakt heel geschikt voor circulair bouwen. 
Bent u benieuwd naar kleur en structuur van steenstrips? 

Laat u in onze showroom in Breda adviseren over de mogelijkheden!

prefab metselwerk elementen

Ingewikkelde metselverbanden, overhellend metselwerk of weinig ruimte op de bouwplaats in de gemeente Breda?

Met prefab metselwerk ligt uw oplossing voor de hand. Prefab metselwerk is altijd strak en van topkwaliteit. Bovendien combineert prefab metselwerk heel goed met traditioneel metselwerk.

Handig als u alleen gedeeltelijk een oplossing zoekt. Dan bieden prefab metselwerk elementen uitkomst. Kom langs in onze showroom in de gemeente Breda. We denken graag in oplossingen!

Keramische dakpannen

Zoveel projecten, zoveel verschillende keramische dakpannen. Niet alleen zijn er veel soorten keramische pannen, ook is er ruime keuze in de best passende kleur dakpan. Een keramische dakpan is meer dan een dak. Het is de kroon op uw werk. 

Maak een afspraak en bekijk onze dakpannen in Breda. We adviseren we u graag en leveren, als u dat wilt, ook uw totale dak.

MORTELS BREDA

De juiste mortel, dat maakt de gevel echt af! Mortels zijn niet alleen constructief, ze zijn ook bepalend voor de uitstraling. Of u nou kiest voor traditioneel metselen en voegen of metselen en doorstrijken, met onze mortels werkt u altijd goed. 

Wij werken met gemondificeerde mortels, aangepast aan uw eisen. Want alleen zo kunnen wij de kwaliteit leveren die ook u biedt aan uw klanten. Wilt u weten welke mortel het verschil voor u kan maken? Onze mortel experts in Breda adviseren u graag over de mogelijkheden.

BINNENMUREN BREDA

Welke binnenmuur het ook is, hij telt mee! Binnenmuren zijn de dragers van uw project en daarom wilt u natuurlijk dat deze zijn gemaakt van materialen van hoge en betrouwbare kwaliteit. 

Rood keramisch, wit kalkzandsteen, licht cellenbeton (YTONG) of grijs beton? Wij hebben voor elk project een passende oplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Circulair bouwen in Breda

Heeft u plannen voor circulair bouwen? Duurzaam bouwen maakt een opmars in bouwend Nederland, dus ook in de regio Breda. Dus past het thema circulariteit binnen uw bouwproject? Ook voor een circulaire gevel heeft u ruime keuze uit keramische gevelbekleding.

Duurzame én circulaire gevelbekleding welteverstaan. Nu mooi, later mooi en ooit weer te demonteren. Met gescheiden afvalstromen, dat is bouwen met zo min mogelijk afval. Aberson adviseert u graag over circulaire gevelbekleding voor uw project.

Neem contact met ons op en kom ruiken, zien en voelen in onze showroom in Breda! Is een van onze andere vestigingen dichterbij? Ook daar ontvangen we u graag.

SPECIALS VAN ABERSON

Innovativiteit en vernieuwing staan bij ons hoog in het vaandel. Dat is dan ook de reden dat wij naast onze ‘standaard’ producten, zogeheten specials in ons assortiment hebben. 

Een eigen lijn, binnen ons ruime aanbod, met producten die nét even anders zijn dan de rest. Bijzonder en speciaal voor unieke projecten! Laat u verrassen door Aberson Specials en bekijk het legio aan mogelijkheden in onze showroom in Breda.

CLICKBRICK PURE

Dé oplossing voor een fijne combinatie van traditioneel metselwerk en bouwen op een bewuste manier aan een circulaire toekomst? Het kan met ClickBrick Pure! Een volledig circulair gevelsysteem bestaande uit handvormige gevelstenen. 

ClickBrick Pure heeft een vrij metselverband, wat zorgt voor een strakke en pure gevel. Bij deze Aberson Special is geen mortelvoeg toegevoegd, waardoor u per saldo kunt genieten van meer steen! Daarnaast is ClickBrick Pure eenvoudig te verwerken, omdat de stenen worden doorgespeeld en vastgezet met rvs clips en ankers. U heeft geen lijm of morten meer nodig.

Dit zorgt ervoor dat ClickBrick Pure eenvoudig te demonteren is, ook door niet vakmensen. Kortom, ClickBrick Pure is een mooie verbinding tussen de puurheid van baksteenarchitectuur en een duurzame toekomst.

A-BRICK

Snel circulair bouwen op een duurzame manier? A-Brick heeft het! Een nieuw geventileerd keramisch gevelsysteem, waarbij geen mortel of lijm meer aan te pas komt. Bovendien kunt u met A-Brick rekenen op het gebruik van minder klei, hoogwaardige kwaliteit én is deze Aberson Special bovendien demontabel. 

Binnen A-Brick heeft u keuze uit verschillende structuren en kleuren, met of zonder stootvoeg. Bovendien is deze special te leveren in formaten tot wel 400 mm lang. 

A-Brick is een gevelsysteem dat voor nu sterk en stevig is en in de toekomst eenvoudig gedemonteerd en opnieuw opgebouwd kan worden. Iets wat uitstekend aansluit bij bouwen op een duurzame en circulaire manier.

John Mutsaers, onze specialist in keramische gevelbekleding en gevelstenen in Breda

LEVERANCIERS VAN GEVELSTENEN MAKEN ONS MOOIE PRODUCT MOGELIJK

Samenwerken met Aberson staat garant voor betrouwbare producten, dat verzekeren wij u. Wij anticiperen op eisen van zowel de huidige markt als de toekomst. Geen enkel probleem! Wij bieden producten die aansluiten bij de behoeften van vandaag én die van morgen.

In samenwerking met hoogwaardige leveranciers, waaronder Eurosteen, Engels Baksteen, Desta, Caprice, Iking Klinkerwerk, Rijswaard Baksteen, Celina Klinker, Roben, Muhr, Wienerberger, Steenfabriek Vogelensangh, Vandersanden, Steenindustrie Strating, Nelissen, Janinhoff Klinkermanufaktur, Heylen Ceramics, Hagemeister, Joseph Bricks en van de Moortel, stellen wij een uitgebreid assortiment samen dat aan alle behoeften van onze klant voorziet.

Hoe bereiken we dit? Het is eigenlijk heel eenvoudig: we werken samen met leveranciers die net zo innovatief zijn als wij. Samen met hen bieden we oplossingen waarmee architecten direct aan de slag kunnen. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Projecten met onze gevelstenen

Lees meer over gevelstenen van Aberson

Aberson blog over gevelstenen breda

Blog Gevelstenen Aberson
Gevelstenen Aberson

Gevelstenen zijn in het Nederlandse straatbeeld niet weg te denken. Gevelstenen zijn een heel bepalend element in de esthetiek en duurzaamheid van gebouwen.

Lees verder →

ons advies voor uw project?

onze showroom in breda

Oude Leijstraat 1
4817 ZR Breda
Bel ons voor een afspraak:
088 – 118 57 00

breda te ver?

Bezoek onze vestiging in
Amsterdam, Roermond of Zwolle!

Lees nog meer over de steenstrips van Aberson
Aberson blog over steenstrips

Laat u verrassen in onze showroom

Verken de mogelijkheden

Zoveel wensen en minstens zoveel adviezen op maat. Kom langs in onze showroom en we vertellen u alles over de ongekende mogelijkheden. Liever een afspraak op uw locatie? Ook dat kan, natuurlijk!

Het beste van Aberson.
De mooiste projecten, slimste producten en nieuwste innovaties maandelijks in je mailbox?

    close-link