Zwolle
Zwolle
Breda
Amsterdam
Roermond
088 - 118 57 00 Showroom geopend: ma - vr 08:00 - 17:00 Gouwe 1, Zwolle
088 - 118 57 00 Showroom geopend: ma - vr 08:00 - 17:00Oude Leijstraat 1 / hoek Tilburgseweg, Breda
088 - 118 57 00 Showroom geopend: Op afspraak Zekeringstraat 32, Amsterdam
088 - 118 57 00 Showroom geopend: Op afspraak Solvayweg 2, Roermond

Gevelstenen Roermond

Zoekt u gevelstenen in Roermond?

Aberson in dé specialist als het gaat om gevelstenen in Roermond. Maar ook in keramische gevelbekleding, waaronder dakpannen, steenstrips, prefab metselwerk en keramische gevelsystemen in de regio’s Zwolle, Breda, Amsterdam en Roermond.

Naast een showroom in Roermond kunnen wij u ook van dienst zijn vanuit Amsterdam, Breda en Roermond. Ongetwijfeld is er een vestiging bij u in de buurt. Aberson voorziet architecten en aannemers als ruim 90 jaar advies over de best passende en mooiste keramische gevelbekleding en dakpannen.

Vandaar ook onze slogan: ‘We Think Brick’.

KERAMISCHE GEVELBEKLEDING EN GEVELSTENEN IN ROERMOND

Bij keramische gevelbekleding legt u waarschijnlijk meteen de link naar gevelstenen. En dat is verklaarbaar, omdat wij al ruim 90 jaar adviseren over gevelstenen in Roermond en omgeving.

Bij gevelstenen is de liefde ontstaan en het aanbod is daarin ook ruim. Wij nodigen u dan ook graag uit in onze showroom in Roermond.

Maar wij zijn niet alleen expert in gevelstenen als we het hebben over keramische gevelbekleding. Dat gaat veel verder. Want in de afgelopen jaren is er steeds meer keramische gevelbekleding ontwikkeld.

Bijvoorbeeld keramische gevelsystemen en keramische steenstrips. Maar ook over keramische dakpannen kunnen wij u alles vertellen en een advies op maat meegeven.

Onze producten:

BAKSTENEN OF GEVELSTENEN IN ROERMOND

Gevelstenen of bakstenen, bij Aberson zit het al bijna 100 jaar in het DNA gebakken.

Gevelstenen in Roermond zijn er in vele soorten en maten. Kom ze gerust bekijken in onze showroom. Van strengersteen tot aan Wasserstrich. Van verschillende kleuren baksteen, van rood tot grijs.

Het team van Aberson denkt mee en zorgt dat de juiste baksteen opgenomen wordt in de projecten van aannemers en architecten.

GEVELSYSTEMEN IN ROERMOND

Keramische gevelsystemen kennen vele voordelen. Het grootste voordeel is dat ze vaak lichter zijn dan gevelstenen. Hierdoor zijn gevelsystemen meestal geschikt voor licht bouwen.

U ervaart de hoogwaardige kwaliteit van keramiek inclusief de voordelen zoals licht bouwen, te personaliseren naar eigen ontwerp en een aantal gevelsystemen zijn heel geschikt voor circulair bouwen.

Denk bijvoorbeeld aan het nieuwe geventileerde keramische gevelsysteem A-Brick. De keramische steenstrips kunnen zonder toevoeging van lijm of mortel op de achterconstructie bevestigd worden.

Maar ook andere gevelsystemen, zoals Argeton of Pantheon Nordic, met keramische sidings. Vanuit onze showroom in Roermond adviseren wij u graag!

Keramische steenstrips

De keramische steenstrips kent vele voordelen, niet op één hand te tellen. Een belangrijke reden om steenstrips te gebruiken is voor licht bouwen. Steenstrips zijn lichter dan gevelstenen. Daarnaast is het mogelijk om zelf de kleur van de strip te kiezen. Of zelfs de strips een gewenste kleur te laten printen.

Daarnaast is het bij het gevelsysteem A-brick mogelijk om de steenstrips te demonteren. Dit systeem is daarom goed te gebruiken bij circulair bouwen. Wilt u graag meer weten over de kleuren en de structuren van steenstrips? Vanuit onze showroom in Roermond vertellen wij u graag over de vele mogelijkheden.

prefab metselwerk elementen Roermond

Op zoek naar een oplossing bij overhellend metselwerk, gecompliceerde metselverbanden of juist weinig ruimte op de bouwplaats in de gemeente Roermond? Prefab metselwerk is dan een perfecte oplossing. Strakke afwerking en kwaliteit.

Tevens is prefab metselwerk een goede combinatie met het traditionele metselwerk. Een goed alternatief als u gedeeltelijk een oplossing zoekt bij het huidige metselwerk. Loop gerust onze showroom binnen in de gemeente Roermond. Wij denken graag met u mee!

Keramische dakpannen in roermond

Er is zoveel keuze in keramische dakpannen. En niet alleen in het aantal soorten dakpannen. Er is een enorme keuze in de kleur dakpan.

Een keramische dakpan is niet alleen het dichtmaken van het dak, het is ook een kroon op uw werk!

Wilt u meer weten over de soorten en kleuren dakpannen? Maak dan een afspraak met onze specialisten in Roermond. Wij adviseren u graag en leveren, als u dat wilt, ook uw hele dak.

Circulair bouwen in Roermond

Denkt u na over circulair bouwen? Deze duurzame manier van bouwen is erg in trek in Nederland en dus ook in de regio Roermond.

Is circulariteit actueel binnen een bouwproject? Voor een circulaire gevel is er ruime keuze aan keramische gevelbekleding. Duurzaam en circulair, mooi én demontabel.

Het mooie aan deze manier van bouwen is dat de afvalstromen uiteindelijk te scheiden zijn. Aberson geeft u graag advies wanneer uw project vraagt om circulaire gevelbekleding. Nieuwsgierig naar de diverse soorten gevelbekleding?

Kom het zien en ontdekken in onze showroom in Roermond. Of wellicht is de showroom in Zwolle, Brede of Amsterdam dichterbij. Wij ontvangen u graag.

John Mutsaers, onze specialist in keramische gevelbekleding en gevelstenen in Roermond

Projecten met onze gevelstenen

Lees meer over gevelstenen van Aberson

Aberson blog over gevelstenen

ons advies voor uw project?

onze showroom in Roermond

Solvayweg 2
6049 CP Roermond
Bel ons voor een afspraak:
088 – 118 57 00

Roermond te ver?

Bezoek onze vestiging in
Amsterdam, Breda of Zwolle!

Lees nog meer over de steenstrips van Aberson
Aberson blog over steenstrips

Laat u verrassen in onze showroom

Verken de mogelijkheden

Zoveel wensen en minstens zoveel adviezen op maat. Kom langs in onze showroom en we vertellen u alles over de ongekende mogelijkheden. Liever een afspraak op uw locatie? Ook dat kan, natuurlijk!

Het beste van Aberson.
De mooiste projecten, slimste producten en nieuwste innovaties maandelijks in je mailbox?

    close-link