Zwolle
Zwolle
Breda
Amsterdam
Roermond
088 - 118 57 00 Showroom geopend: ma - vr 08:00 - 17:00 Gouwe 1, Zwolle
088 - 118 57 00 Showroom geopend: ma - vr 08:00 - 17:00Oude Leijstraat 1 / hoek Tilburgseweg, Breda
088 - 118 57 00 Showroom geopend: Op afspraak Zekeringstraat 32, Amsterdam
088 - 118 57 00 Showroom geopend: Op afspraak Solvayweg 2, Roermond
Logo Aberson
Search
Close this search box.

Gevelstenen Roermond

Zoekt u gevelstenen in Roermond?

Aberson in dé specialist als het gaat om gevelstenen in Roermond. Maar ook in keramische gevelbekleding, waaronder dakpannen, steenstrips, prefab metselwerk en keramische gevelsystemen in de regio’s Zwolle, Breda, Amsterdam en Roermond.

Naast een showroom in Roermond kunnen wij u ook van dienst zijn vanuit Amsterdam, Breda en Roermond. Ongetwijfeld is er een vestiging bij u in de buurt. Aberson voorziet architecten en aannemers als ruim 90 jaar advies over de best passende en mooiste keramische gevelbekleding en dakpannen.

Vandaar ook onze slogan: ‘We Think Brick’.

KERAMISCHE GEVELBEKLEDING EN GEVELSTENEN IN ROERMOND

Bij keramische gevelbekleding legt u waarschijnlijk meteen de link naar gevelstenen. En dat is verklaarbaar, omdat wij al ruim 90 jaar adviseren over gevelstenen in Roermond en omgeving.

Bij gevelstenen is de liefde ontstaan en het aanbod is daarin ook ruim. Wij nodigen u dan ook graag uit in onze showroom in Roermond.

Maar wij zijn niet alleen expert in gevelstenen als we het hebben over keramische gevelbekleding. Dat gaat veel verder. Want in de afgelopen jaren is er steeds meer keramische gevelbekleding ontwikkeld.

Bijvoorbeeld keramische gevelsystemen en keramische steenstrips. Maar ook over keramische dakpannen kunnen wij u alles vertellen en een advies op maat meegeven.

Onze producten:

BAKSTENEN OF GEVELSTENEN IN ROERMOND

Gevelstenen of bakstenen, bij Aberson zit het al bijna 100 jaar in het DNA gebakken.

Gevelstenen in Roermond zijn er in vele soorten en maten. Kom ze gerust bekijken in onze showroom. Van strengersteen tot aan Wasserstrich. Van verschillende kleuren baksteen, van rood tot grijs.

Het team van Aberson denkt mee en zorgt dat de juiste baksteen opgenomen wordt in de projecten van aannemers en architecten.

GEVELSYSTEMEN IN ROERMOND

Keramische gevelsystemen kennen vele voordelen. Het grootste voordeel is dat ze vaak lichter zijn dan gevelstenen. Hierdoor zijn gevelsystemen meestal geschikt voor licht bouwen.

U ervaart de hoogwaardige kwaliteit van keramiek inclusief de voordelen zoals licht bouwen, te personaliseren naar eigen ontwerp en een aantal gevelsystemen zijn heel geschikt voor circulair bouwen.

Denk bijvoorbeeld aan het nieuwe geventileerde keramische gevelsysteem A-Brick. De keramische steenstrips kunnen zonder toevoeging van lijm of mortel op de achterconstructie bevestigd worden.

Maar ook andere gevelsystemen, zoals Argeton of Pantheon Nordic, met keramische sidings. Vanuit onze showroom in Roermond adviseren wij u graag!

Keramische steenstrips

De keramische steenstrips kent vele voordelen, niet op één hand te tellen. Een belangrijke reden om steenstrips te gebruiken is voor licht bouwen. Steenstrips zijn lichter dan gevelstenen. Daarnaast is het mogelijk om zelf de kleur van de strip te kiezen. Of zelfs de strips een gewenste kleur te laten printen.

Daarnaast is het bij het gevelsysteem A-brick mogelijk om de steenstrips te demonteren. Dit systeem is daarom goed te gebruiken bij circulair bouwen. Wilt u graag meer weten over de kleuren en de structuren van steenstrips? Vanuit onze showroom in Roermond vertellen wij u graag over de vele mogelijkheden.

prefab metselwerk elementen Roermond

Op zoek naar een oplossing bij overhellend metselwerk, gecompliceerde metselverbanden of juist weinig ruimte op de bouwplaats in de gemeente Roermond? Prefab metselwerk is dan een perfecte oplossing. Strakke afwerking en kwaliteit.

Tevens is prefab metselwerk een goede combinatie met het traditionele metselwerk. Een goed alternatief als u gedeeltelijk een oplossing zoekt bij het huidige metselwerk. Loop gerust onze showroom binnen in de gemeente Roermond. Wij denken graag met u mee!

Keramische dakpannen in roermond

Er is zoveel keuze in keramische dakpannen. En niet alleen in het aantal soorten dakpannen. Er is een enorme keuze in de kleur dakpan.

Een keramische dakpan is niet alleen het dichtmaken van het dak, het is ook een kroon op uw werk!

Wilt u meer weten over de soorten en kleuren dakpannen? Maak dan een afspraak met onze specialisten in Roermond. Wij adviseren u graag en leveren, als u dat wilt, ook uw hele dak.

MORTELS Roermond

De juiste mortel is essentieel voor de perfecte afwerking van uw gevel! Mortels hebben niet alleen een constructieve functie, maar zijn ook bepalend voor de uitstraling. Of u nu kiest voor traditioneel metselen en voegen of metselen en doorstrijken, met onze mortels bent u altijd verzekerd van kwaliteit. 

Wij maken gebruik van gemodificeerde mortels die zijn afgestemd op uw specifieke eisen. Alleen op deze manier kunnen wij de kwaliteit leveren die u ook aan uw klanten biedt. Wilt u ontdekken welke mortel het verschil voor u kan maken? Onze mortel experts in Roermond staan klaar om u te adviseren over de diverse mogelijkheden.

BINNENMUREN Roermond

Iedere binnenmuur is van belang, ongeacht het type! Binnenmuren vormen de basis van uw project, en daarom is het begrijpelijk dat u materialen van hoogwaardige en betrouwbare kwaliteit wenst. 

Of het nu gaat om rood keramiek, wit kalkzandsteen, licht cellenbeton (YTONG) of grijs beton – voor elk project bieden wij een geschikte oplossing. Bent u benieuwd naar de diverse mogelijkheden?

Circulair bouwen in Roermond

Denkt u na over circulair bouwen? Deze duurzame manier van bouwen is erg in trek in Nederland en dus ook in de regio Roermond.

Is circulariteit actueel binnen een bouwproject? Voor een circulaire gevel is er ruime keuze aan keramische gevelbekleding. Duurzaam en circulair, mooi én demontabel.

Het mooie aan deze manier van bouwen is dat de afvalstromen uiteindelijk te scheiden zijn. Aberson geeft u graag advies wanneer uw project vraagt om circulaire gevelbekleding. Nieuwsgierig naar de diverse soorten gevelbekleding?

Kom het zien en ontdekken in onze showroom in Roermond. Of wellicht is de showroom in Zwolle, Brede of Amsterdam dichterbij. Wij ontvangen u graag.

SPECIALS VAN ABERSON

Innovatie en vernieuwing zijn voor ons van groot belang. Daarom hebben wij, naast onze reguliere producten, ook zogenaamde specials in ons assortiment. 

Deze vormen een eigen lijn binnen ons uitgebreide aanbod en kenmerken zich door producten die net even anders zijn dan de rest. Ze zijn bijzonder en speciaal ontworpen voor unieke projecten! Laat u verrassen door Aberson Specials en ontdek de talloze mogelijkheden in onze showroom in Roermond. 

CLICKBRICK PURE

De ideale oplossing voor een harmonieuze combinatie van traditioneel metselwerk en het bewust bouwen aan een circulaire toekomst? Dat vindt u bij ClickBrick Pure! Dit volledig circulaire gevelsysteem bestaat uit handgevormde gevelstenen. 

ClickBrick Pure onderscheidt zich door een vrij metselverband, wat resulteert in een strakke en pure gevel. In deze bijzondere Aberson Special is geen mortelvoeg toegevoegd, waardoor u uiteindelijk meer steen per oppervlakte kunt ervaren! 

Bovendien is ClickBrick Pure eenvoudig te verwerken, doordat de stenen worden doorgespeeld en vastgezet met roestvrijstalen clips en ankers. U heeft geen lijm of mortel meer nodig. Dit maakt ClickBrick Pure eenvoudig te demonteren, zelfs door niet-vakmensen. 

Kortom, ClickBrick Pure vormt een prachtige verbinding tussen de puurheid van baksteenarchitectuur en een duurzame toekomst.

A-BRICK

Snel en duurzaam circulair bouwen? A-Brick biedt de oplossing! Dit innovatieve geventileerde keramische gevelsysteem vereist geen mortel of lijm. Daarnaast kunt u met A-Brick rekenen op het gebruik van minder klei, hoogwaardige kwaliteit, én is deze Aberson Special bovendien demontabel. 

Binnen A-Brick heeft u de keuze uit diverse structuren en kleuren, met of zonder stootvoeg. Daarnaast is deze special verkrijgbaar in formaten tot wel 400 mm lang. A-Brick is een gevelsysteem dat momenteel sterk en stevig is en in de toekomst eenvoudig gedemonteerd en opnieuw opgebouwd kan worden. Dit sluit uitstekend aan bij bouwen op een duurzame en circulaire manier.

John Mutsaers, onze specialist in keramische gevelbekleding en gevelstenen in Roermond

LEVERANCIERS VAN GEVELSTENEN MAKEN ONS MOOIE PRODUCT MOGELIJK

Een samenwerking met Aberson staat garant voor betrouwbare producten, dat verzekeren wij. Wij anticiperen op zowel de actuele als toekomstige eisen van de markt. Geen enkel probleem! Ons assortiment is afgestemd op de behoeften van vandaag én die van morgen.

In nauwe samenwerking met vooraanstaande leveranciers, waaronder Eurosteen, Engels Baksteen, Desta, Caprice, Iking Klinkerwerk, Rijswaard Baksteen, Celina Klinker, Roben, Muhr, Wienerberger, Steenfabriek Vogelensangh, Vandersanden, Steenindustrie Strating, Nelissen, Janinhoff Klinkermanufaktur, Heylen Ceramics, Hagemeister, Joseph Bricks en van de Moortel, stellen wij een uitgebreid assortiment samen dat voldoet aan alle behoeften van onze klanten.

Hoe bereiken we dit? Heel eenvoudig: we werken samen met leveranciers die net zo innovatief zijn als wij. Gezamenlijk bieden we oplossingen waarmee architecten direct aan de slag kunnen. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Projecten met onze gevelstenen

Lees meer over gevelstenen van Aberson

Aberson blog over gevelstenen Roermond

Blog Gevelstenen Aberson
Gevelstenen Aberson

Gevelstenen zijn in het Nederlandse straatbeeld niet weg te denken. Gevelstenen zijn een heel bepalend element in de esthetiek en duurzaamheid van gebouwen.

Lees verder →

ons advies voor uw project?

onze showroom in Roermond

Solvayweg 2
6049 CP Roermond
Bel ons voor een afspraak:
088 – 118 57 00

Roermond te ver?

Bezoek onze vestiging in
Amsterdam, Breda of Zwolle!

Lees nog meer over de steenstrips van Aberson
Aberson blog over steenstrips

Laat u verrassen in onze showroom

Verken de mogelijkheden

Zoveel wensen en minstens zoveel adviezen op maat. Kom langs in onze showroom en we vertellen u alles over de ongekende mogelijkheden. Liever een afspraak op uw locatie? Ook dat kan, natuurlijk!

Het beste van Aberson.
De mooiste projecten, slimste producten en nieuwste innovaties maandelijks in je mailbox?

    close-link