Zwolle
Zwolle
Breda
Amsterdam
Roermond
088 - 118 57 00 Showroom geopend: ma - vr 08:00 - 17:00 Gouwe 1, Zwolle
088 - 118 57 00 Showroom geopend: ma - vr 08:00 - 17:00Oude Leijstraat 1 / hoek Tilburgseweg, Breda
088 - 118 57 00 Showroom geopend: Op afspraak Zekeringstraat 32, Amsterdam
088 - 118 57 00 Showroom geopend: Op afspraak Solvayweg 2, Roermond
Logo Aberson
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gevelstenen Zwolle

Zoekt u gevelstenen in zwolle?

Aberson is dé specialist in gevelstenen in Zwolle. Maar u kunt ook bij ons terecht voor verschillende soorten keramische gevelbekleding zoals dakpannen, steenstrips, prefab metselwerk in onder andere de regio’s Zwolle, Breda, Amsterdam en Roermond

Wij hebben een showroom in Zwolle (én in Amsterdam, Breda en Roermond). Zo is er altijd wel een vestiging bij u in de buurt. 

Als gevelspecialisten in Zwolle voorzien wij u graag van het beste advies voor uw project. Aberson adviseert al meer dan 90 jaar lang architecten en aannemers voor de mooiste en best passende keramische gevelbekleding. Het is dan ook niet voor niets dat wij zeggen: We Think Brick.

Keramische gevelbekleding en gevelstenen in zwolle

Denkt u aan keramische gevelbekleding, dan denkt u vermoedelijk meteen aan gevelstenen. Dat is logisch, want wij adviseren al bijna 100 jaar over gevelstenen in Zwolle en verre omstreken. Onze liefde begon met gevelstenen en het aanbod gevelstenen is dan ook uitgebreid. 

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze showroom in Zwolle! 

Maar onze expertise op het gebied van keramische gevelbekleding stopt niet bij gevelstenen. De afgelopen jaren zijn er namelijk steeds meer soorten keramische gevelsystemen ontwikkeld, met bijvoorbeeld keramische tegels of keramische steenstrips

Ook voor keramische dakpannen kunnen wij u voorzien van een compleet advies op maat.

Onze producten:

bakstenen of gevelstenen in zwolle

Of u ze nou gevelstenen of liever bakstenen noemt, bij Aberson zit het al bijna 100 jaar in ons DNA gebakken. Van een mooie gevelsteen gaat ons hart sneller kloppen. 

Gevelstenen in Zwolle hebben wij in vele soorten en maten. U bent van harte welkom om ze te komen bekijken in onze showroom: van strengperssteen tot Wasserstrich. 

En van grijze bakstenenen tot rode gevelstenen. Ons grote netwerk zorgt ervoor dat wij altijd de juiste baksteen voor het project van aannemers en architecten vinden.

gevelsystemen in zwolle

Keramische gevelsystemen zijn vaak lichter dan gevelstenen en dat is een groot voordeel. 

Hierdoor zijn gevelsystemen meestal passend voor licht bouwen. Zo profiteert u van de hoogwaardige kwaliteit van keramiek, mét de voordelen: denk aan licht bouwen en circulair bouwen, volledig ontwikkeld voor uw eigen design.

U kunt denken aan het nieuwe A-Brick. Dit zijn keramische steenstrips die zonder lijm of mortel op cassettes worden geklikt. Bijzondere geventileerde gevelsystemen zoals bijvoorbeeld de keramische tegels van Argeton

Of Pantheon Nordic: een robuust gevelsysteem dat bestaat uit keramische sidings. Laat u adviseren door één van onze specialisten in onze showroom in Zwolle!

Keramische steenstrips in Zwolle

De  voordelen van keramische steenstrips zijn enorm. Een van de belangrijkste redenen om voor steenstrips te kiezen is licht bouwen. Steenstrips zijn namelijk een stuk lichter dan gevelstenen. 

En wist u dat u de juiste kleur steenstrip nu ook zelf kunt laten printen? Ons gevelsysteem A-brick heeft steenstrips die demontabel zijn. Hierdoor is dit gevelsysteem heel geschikt voor circulair bouwen. 

Nieuwsgierig naar de structuren en kleuren van steenstrips? In onze showroom in Zwolle adviseren wij u graag over de diverse mogelijkheden

prefab metselwerk elementen

Heeft u weinig ruimte op de bouwplaats, overhellend metselwerk of ingewikkelde metselverbanden in de gemeente Zwolle? Prefab metselwerk is dan een uitstekende oplossing. Altijd strak en van topkwaliteit. 

Ook is prefab metselwerk heel goed te combineren met traditioneel metselwerk. Heel geschikt als u gedeeltelijk een oplossing zoekt. Prefab metselwerk elementen bieden dan uitkomst. 

Breng een bezoek aan onze showroom in de gemeente Zwolle. Dan denken wij graag met u mee over de juiste oplossing voor uw project!

Keramische dakpannen

Zoveel projecten, ontelbaar veel diverse keramische dakpannen. Niet alleen is er een legio aan verschillende soorten keramische dakpannen, ook heeft u een enorme keuze in de meest geschikte kleur dakpan. Een keramische dakpan is namelijk meer dan een dak alleen. Het is de kroon op uw werk. 

Wilt u onze dakpannen bekijken? Maak dan direct een afspraak bij onze showroom in Zwolle. Wij adviseren u graag op het gebied van dakpannen. En we leveren, als u dat wilt, ook het totale dak.

MORTELS Zwolle

De juiste mortel is essentieel voor de perfecte afwerking van uw gevel! Mortels zijn niet alleen van belang voor de constructie, maar hebben ook een bepalende invloed op de uitstraling. 

Of u nu kiest voor traditioneel metselen en voegen of voor metselen en doorstrijken, met onze mortels bent u altijd verzekerd van kwaliteit. We maken gebruik van gemodificeerde mortels die afgestemd zijn op uw specifieke eisen. 

Op deze manier kunnen wij de kwaliteit leveren die u ook aan uw klanten wilt bieden. Wilt u ontdekken welke mortel het verschil voor u kan maken? Onze mortel experts in Zwolle staan klaar om u te adviseren over de diverse mogelijkheden.

BINNENMUREN Zwolle

Elke binnenmuur is van belang, ongeacht het type! Binnenmuren vormen de kern van uw project en daarom is het vanzelfsprekend dat u materialen van hoge en betrouwbare kwaliteit wenst. 

Of het nu gaat om rood keramiek, wit kalkzandsteen, licht cellenbeton (YTONG) of grijs beton – voor elk project bieden wij een geschikte oplossing. Benieuwd naar de diverse mogelijkheden? 

Circulair bouwen in zwolle

Wilt u circulair bouwen? Duurzaam bouwen is in opmars in Nederland en dus ook in de regio Zwolle en omstreken. 

Past circulariteit als thema binnen uw bouwproject? Ook voor een circulaire gevel hebben wij een grote keuze aan keramische gevelbekleding. Duurzaam én circulair! Voor nu mooi en ooit weer te demonteren.

Daardoor bouwt u met zo min mogelijk afval, zodat de afvalstromen te scheiden zijn. Wij voorzien u graag van passend advies over circulaire gevelbekleding voor uw project. 

Neem gerust contact met ons op en ruik, zie en voel de keramische gevelbekleding in onze showroom in Zwolle! Is één van onze andere vestigingen in Breda, Amsterdam of Roermond dichterbij? Ook daar bent u van harte welkom.

SPECIALS VAN ABERSON

Bij ons staat innovatie en vernieuwing hoog in het vaandel. Daarom bieden wij naast onze reguliere producten ook speciale items aan, bekend als “specials”. 

Deze exclusieve producten vormen onze eigen lijn binnen het uitgebreide assortiment en onderscheiden zich van de rest. Ze zijn bijzonder en speciaal ontworpen voor unieke projecten. Laat u inspireren door Aberson Specials en ontdek de talloze mogelijkheden in onze showroom in Zwolle.

CLICKBRICK PURE

De ideale oplossing voor een harmonieuze combinatie van traditioneel metselwerk en het bewust bouwen aan een circulaire toekomst? Dat bereikt u met ClickBrick Pure! Dit geavanceerde gevelsysteem bestaat uit handvormige gevelstenen en is volledig circulair. 

ClickBrick Pure kenmerkt zich door een vrij metselverband, wat resulteert in een strakke en pure gevel. Deze bijzondere Aberson Special bevat geen mortelvoeg, waardoor u uiteindelijk meer stenen per oppervlakte kunt benutten! 

Bovendien is ClickBrick Pure eenvoudig te verwerken, omdat de stenen met rvs clips en ankers worden vastgezet zonder gebruik van lijm of mortel. Hierdoor is ClickBrick Pure gemakkelijk te demonteren, zelfs door niet-vakmensen. Kortom, ClickBrick Pure vormt een prachtige brug tussen de puurheid van baksteenarchitectuur en een duurzame toekomst.

A-BRICK

Snel circulair bouwen op een duurzame wijze? A-Brick maakt het mogelijk! Dit innovatieve geventileerde keramische gevelsysteem vereist geen mortel of lijm meer. Daarnaast biedt A-Brick de voordelen van minder kleurgebruik, hoogwaardige kwaliteit en is deze Aberson Special ook nog eens demontabel. 

Binnen het A-Brick assortiment heeft u de keuze uit diverse structuren en kleuren, met of zonder stootvoeg. Bovendien is deze special verkrijgbaar in formaten tot wel 400 mm lang. A-Brick is niet alleen nu sterk en solide, maar kan in de toekomst eenvoudig worden gedemonteerd en opnieuw worden opgebouwd. Dit sluit perfect aan bij duurzaam en circulair bouwen.

John Mutsaers, onze specialist in keramische gevelbekleding en gevelstenen in Zwolle

LEVERANCIERS VAN GEVELSTENEN MAKEN ONS MOOIE PRODUCT MOGELIJK

Samenwerken met Aberson staat garant voor betrouwbare producten, daar kunt u op vertrouwen. Wij anticiperen op zowel de huidige als toekomstige eisen van de markt. Geen enkel probleem! Onze producten sluiten aan bij de behoeften van vandaag én morgen.

In nauwe samenwerking met hoogwaardige leveranciers, zoals Eurosteen, Engels Baksteen, Desta, Caprice, Iking Klinkerwerk, Rijswaard Baksteen, Celina Klinker, Roben, Muhr, Wienerberger, Steenfabriek Vogelensangh, Vandersanden, Steenindustrie Strating, Nelissen, Janinhoff Klinkermanufaktur, Heylen Ceramics, Hagemeister, Joseph Bricks en van de Moortel, stellen wij een uitgebreid assortiment samen dat aan alle behoeften van onze klanten voldoet.

Hoe bereiken we dit? Heel eenvoudig: we werken samen met leveranciers die net zo innovatief zijn als wij. Samen met hen bieden we oplossingen waarmee architecten direct aan de slag kunnen. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Projecten met onze gevelstenen

Lees meer over gevelstenen van Aberson

Aberson blog over gevelstenen Zwolle

ons advies voor uw project?

onze showroom in zwolle

Gouwe 1
8032 CA Zwolle
Bel ons voor een afspraak:
088 – 118 57 00

Zwolle te ver?

Bezoek onze vestiging in
Breda, Roermond of Amsterdam!

Lees nog meer over de steenstrips van Aberson
Aberson blog over steenstrips

Laat u verrassen in onze showroom

Verken de mogelijkheden

Zoveel wensen en minstens zoveel adviezen op maat. Kom langs in onze showroom en we vertellen u alles over de ongekende mogelijkheden. Liever een afspraak op uw locatie? Ook dat kan, natuurlijk!

Het beste van Aberson.
De mooiste projecten, slimste producten en nieuwste innovaties maandelijks in je mailbox?

    close-link