Zwolle
Zwolle
Breda
Amsterdam
Roermond
088 - 118 57 00 Showroom geopend: ma - vr 08:00 - 17:00 Gouwe 1, Zwolle
088 - 118 57 00 Showroom geopend: ma - vr 08:00 - 17:00Oude Leijstraat 1 / hoek Tilburgseweg, Breda
088 - 118 57 00 Showroom geopend: Op afspraak Zekeringstraat 32, Amsterdam
088 - 118 57 00 Showroom geopend: Op afspraak Solvayweg 2, Roermond
Logo Aberson
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ontmoet de mensen achter de nieuwe AAP awards

We zijn trots dat we als Aberson in het kroonjaar van de Amsterdamse Architectuurprijs onze kennis en kunde van keramiek mochten samenbrengen in het nieuw ontwerpen van de AAP award. Een miniatuurweergave van maatwerk in baksteen. En dat wij daarmee als Amsterdamse baksteenspecialist gebouwen uit onze eigen stad kunnen eren, is de kers op de taart!

WE THINK BRICK bij Aberson. Maar onze passie reikt verder dan alleen het keramische product. Het meedenken over esthetische oplossingen, doorrekenen van technische mogelijkheden en het vinden van een juiste gevelsysteem passend bij het doel van een project. We hebben een continue drive om te vernieuwen en maatwerk te leveren voor elk project. 

In onze showroom aan de Zekeringstraat in Amsterdam liggen tal van (keramische) mogelijkheden. Ons team specialisten in Amsterdam denkt graag mee en begeleid het project van de eerste kennismaking tot de in gebruik name van het project. We stellen ons alvast aan u voor:

Team Amsterdam

Rob Toorenburg

Onze goedlachse en projectgerichte speler van het team. Met zijn jarenlange ervaring combineert hij techniek met advies en denkt hij graag mee in de haalbaarheid van een project.

Pepijn van Heumen

Het jongste teamlid met als missie de klant met een glimlach de showroom te laten verlaten. Zijn liefde voor bakstenen heeft zich stevig ontwikkeld de afgelopen jaren en hij heeft inmiddels een keramisch hart.

Danny de Geus

Onze alleskunner binnen het team Amsterdam. Actief in de stenen en zoekt vaak een oplossing voor het onmogelijke. “Problemen zijn er niet, ik zie een uitdaging!”

Tom Holsappel-2

Tom is ‘van de binnendienst’ en laat de boel op rolletjes lopen. Tom maakt offertes, orders en heeft contact werkvoorbereiders, uitvoerders en projectleiders. ‘Geen dag is hetzelfde, dat maakt mijn werk zo leuk.’

gerben-poortinga-1080x1080

Over enthousiasme gesproken. Gerben duikt zelf als ex-architect diep in de materie en geeft niet op tot hij “het” heeft gevonden. ‘Ik hou van architectuur, denk graag mee in vormgeving. Ik vind het leuk als het ingewikkeld wordt, esthetisch en technisch. 

Rolf Kramer - Aberson

Rolf is een baksteenman in hart en nieren. Veel ervaring op het gebied van gevels en onderzoekt zelf graag de extreme uitgangspunten. ‘Ik help aannemers en architecten met juiste keuzes. Zo wordt gevelwerk constructief beter, mooier en beter uitvoerbaar.’

Bezoek onze showroom

We ontmoeten u graag in onze showroom aan de Zekeringstraat 32 te Amsterdam. Zeker weten dat we de tijd voor u hebben? Neem dan hier contact met ons op voor een afspraak.

Het beste van Aberson.
De mooiste projecten, slimste producten en nieuwste innovaties maandelijks in je mailbox?

    close-link