Zwolle
Zwolle
Breda
Amsterdam
Roermond
088 - 118 57 00 Showroom geopend: ma - vr 08:00 - 17:00 Gouwe 1, Zwolle
088 - 118 57 00 Showroom geopend: ma - vr 08:00 - 17:00Oude Leijstraat 1 / hoek Tilburgseweg, Breda
088 - 118 57 00 Showroom geopend: Op afspraak Zekeringstraat 32, Amsterdam
088 - 118 57 00 Showroom geopend: Op afspraak Solvayweg 2, Roermond
Logo Aberson
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Argeton Special Editions

TIJDLOZE PERFECTIE IN EEN NIEUWE UITVOERING

Bewezen kwaliteit in een nieuw jasje. Dat zijn de Special Editions van Argeton. Omdat we blijven innoveren. En omdat we nu eenmaal houden van design. Why change a winning team? Precies. Dus behielden we alles wat goed is aan Argeton: de extreme duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit. En staken we haar in een vernieuwde vorm. En de mogelijkheden? Die zijn oneindig.

Argeton Special Editions: van ingetogen tot uitgesproken

Argeton is een keramisch gevelsysteem met een tijdloze perfectie. Werken met Argeton betekent al jaren een ongekende architectonische vrijheid. Voeg daar nieuwe toepassingen in kleur, vorm en structuren aan toe en de mogelijkheden zijn eindeloos.

DE KRACHT VAN MAATWERK

Op zoek naar een bijzondere vorm, kleur of structuur? Dat kan met de Argeton Special Editions. Bij Aberson werken we samen met u aan de uitstraling die u voor ogen heeft! Bijvoorbeeld:

Ingetogen wit: spectaculair in eenvoud

Door het glazuur ‘schraal’ te bespuiten, kreeg het een bijzondere (iets doorzichtige) sinaasappelhuid. De oranje kern schijnt er subtiel doorheen. Hierdoor zorgt elk oogpunt voor een unieke ervaring.

Uitgesproken goud: eigenzinnig anders

Het gouden glazuur werd bewerkt tot een boomschorsstructuur. Daarmee gebeurt er iets bijzonders: door de reflectie varieert de beleving voortdurend. Van ingetogen bruin naar rijkelijk goud.

Gerben Poortinga, expert bij Aberson

“Argeton is een product dat steeds in ontwikkeling is. Het doet het al jaren erg goed. De architectonische vrijheid wás al groot, maar is door nieuwe technieken verder toegenomen. Een architect kan nu zelf kiezen voor een andere kleur, vorm en structuur voor een ander resultaat.

Neem bijvoorbeeld de witte variant. De oranje kern van de tegel schijnt iets door het witte glazuur. Vanaf iedere kijkhoek is het gevelbeeld weer anders, het wit trekt dit naar pastel. Je kunt ook een andere kleur en glazuur of kern nemen. Krijg je weer een heel ander effect!

Met elkaar om tafel, kijken hoe je samen bereikt wat een architect voor ogen heeft. Samen vormen geeft een mooi geheel.”

LAAT U VERRASSEN IN ONZE SHOWROOM

Verken de mogelijkheden

Zoveel wensen en minstens zoveel adviezen op maat. Kom langs in onze showroom en we vertellen u alles over de ongekende mogelijkheden. Liever een afspraak op uw locatie? Ook dat kan, natuurlijk!

Het beste van Aberson.
De mooiste projecten, slimste producten en nieuwste innovaties maandelijks in je mailbox?

    close-link