Zwolle
Zwolle
Breda
Amsterdam
Roermond
088 - 118 57 00 Showroom geopend: ma - vr 08:00 - 17:00 Gouwe 1, Zwolle
088 - 118 57 00 Showroom geopend: ma - vr 08:00 - 17:00Oude Leijstraat 1 / hoek Tilburgseweg, Breda
088 - 118 57 00 Showroom geopend: Op afspraak Zekeringstraat 32, Amsterdam
088 - 118 57 00 Showroom geopend: Op afspraak Solvayweg 2, Roermond
Logo Aberson
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen -
archief CO2 certificering

Duurzaamheid en een beter milieu is een verantwoordelijkheid van iedereen. Dus nemen wij bij Aberson ook onze verantwoordelijkheid en kijken we elk jaar op welke fronten we moeten en kunnen verbeteren. Stapje voor stapje, allemaal met het oog op een steeds duurzamere wereld.  

Op deze pagina zijn al onze voorgaande jaarplannen, periodieke rapportages en jaarbeoordelingen ten aanzien van onze CO2-prestatieladder terug te vinden.

Archief CO2-prestatieladder

In 2019 zijn we gecertificeerd voor de CO2-prestatieladder van SKAO. Met deze certificering maken we werk van het verminderen van CO2-uitstoot van onze organisatie.

CO2-prestatieladder | archief downloads

Gaat u duurzaam bouwen?

Aberson is uw partner

People

We maken gebruik van groene energie in onze vestigingen en stimuleren onze mensen om zuinig met energie om te gaan. Maar ook de mens binnen en buiten ons bedrijf. Zo delen we onze kennis met studenten, ondersteunen we verschillende architectuurevenementen en zijn we betrokken bij het maken van een bijenhotel. Dichtbij, direct voelbaar.

Planet

We blijven werken aan minder afval, minder papierverbruik en het resterende afval te scheiden. Natuurlijk werken we met FSC keurmerk papier. Daarnaast innoveren we om producten duurzaam te maken. Die hergebruikt kunnen worden of anders passen binnen het circulair bouwen. Onze clickbricks, die droog gestapeld worden. Argeton dat kan worden opgehangen en hergebruikt. Of ons A-Brick gevelsysteem met een LCA-1 normering.

Profit

Door te werken aan de continuïteit van ons bedrijf, kunnen we ook voor de andere pijlers iets betekenen. Immers alleen bij een goede balans van die drie werkt het.

Het beste van Aberson.
De mooiste projecten, slimste producten en nieuwste innovaties maandelijks in je mailbox?

    close-link