Zwolle
Zwolle
Breda
Amsterdam
Roermond
088 - 118 57 00 Showroom geopend: ma - vr 08:00 - 17:00 Gouwe 1, Zwolle
088 - 118 57 00 Showroom geopend: ma - vr 08:00 - 17:00Oude Leijstraat 1 / hoek Tilburgseweg, Breda
088 - 118 57 00 Showroom geopend: Op afspraak Zekeringstraat 32, Amsterdam
088 - 118 57 00 Showroom geopend: Op afspraak Solvayweg 2, Roermond
Ruim
assortiment
Persoonlijk
advies
Duurzaam
bouwen
Bel ons

MVO

Voor en in de maatschappij

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Duurzaamheid en een schoon milieu: onderwerpen die steeds vaker centraal staan. Een goede zaak, vinden wij bij Aberson. Daar dragen wij graag ons steentje aan bij.

We promoten milieuvriendelijke materialen. Omdat het minder CO2-uitstoot oplevert, beter is voor mens en natuur én bijdraagt aan duurzame architectuur. Bij nieuwe toekomstige investeringen wordt gekeken naar duurzaamheidsaspecten en besparingen op het milieu. Ook motiveren we onze leveranciers en expediteurs om ook de ‘groene’ weg in te slaan. Samen kom je nou eenmaal verder.

>

Lees het interview met directeur Gerard Bosman over het verminderen van CO2-uitstoot bij Aberson.

We zijn gecertificeerd

In 2019 zijn we gecertificeerd voor de CO2-prestatieladder van SKAO. Met deze certificering maken we werk van het verminderen van CO2-uitstoot van onze organisatie.

CO2-prestatieladder | downloads

DICHTBIJ EEN VERSCHIL MAKEN

Maatschappelijk verantwoord ondernemen gaat voor ons verder dan duurzaamheid in producten en bedrijfsvoering. Het betekent ook dat we actief willen bijdragen aan de maatschappij. 

Met name met en voor de mensen en bedrijven direct om ons heen. Juist dichtbij willen we een verschil maken. Zo maken we studenten graag wegwijs in ons bedrijf of onze kennis. Doneren we gebruikte materialen voor het bouwen van een bijenhotel. En mogen ons in 2019 sponsor noemen van een aantal evenementen, waaronder de Amsterdamse Architectuurprijs en een skatemarathon voor Kika op 6 en 7 september.

 

Gaat u duurzaam bouwen?

Aberson is uw partner

People

We maken gebruik van groene energie in onze vestigingen en stimuleren onze mensen om zuinig met energie om te gaan. Maar ook de mens binnen en buiten ons bedrijf. Zo delen we onze kennis met studenten, ondersteunen we verschillende architectuurevenementen en zijn we betrokken bij het maken van een bijenhotel. Dichtbij, direct voelbaar.

Planet

We blijven werken aan minder afval, minder papierverbruik en het resterende afval te scheiden. Natuurlijk werken we met FSC keurmerk papier. Daarnaast innoveren we om producten duurzaam te maken. Die hergebruikt kunnen worden of anders passen binnen het circulair bouwen. Onze clickbricks, die droog gestapeld worden. Argeton dat kan worden opgehangen en hergebruikt. Of de Solar Hantile: de dakpan die energie opwekt.

Profit

Door te werken aan de continuïteit van ons bedrijf, kunnen we ook voor de andere pijlers iets betekenen. Immers alleen bij een goede balans van die drie werkt het. 

Het beste van Aberson.
De mooiste projecten, slimste producten en nieuwste innovaties maandelijks in je mailbox?
close-link