Zwolle
Zwolle
Breda
Amsterdam
Roermond
088 - 118 57 00 Showroom geopend: ma - vr 08:00 - 17:00 Gouwe 1, Zwolle
088 - 118 57 00 Showroom geopend: ma - vr 08:00 - 17:00Oude Leijstraat 1 / hoek Tilburgseweg, Breda
088 - 118 57 00 Showroom geopend: Op afspraak Zekeringstraat 32, Amsterdam
088 - 118 57 00 Showroom geopend: Op afspraak Solvayweg 2, Roermond
Logo Aberson
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Geprinte steenstrips

DE POWER VAN PRINT

Soms is iets al héél erg goed. Maar wordt het tóch nog beter. Maak nu kennis met de nieuwste innovatie op het gebied van steenstrips: geprinte steenstrips. Gemaakt volgens de laatste technieken, met de vertrouwde eigenschappen van een steenstrip.

Het effect? Een ongekende ontwerpvrijheid. En een perfecte gevel natuurlijk, want daar is het ons allemaal om te doen.

VRIJHEID. OMDAT ER ECHT IETS TE KIEZEN VALT

Geprinte steenstrips zijn bijzondere strips. Want door een speciale printtechniek, kunnen de keramische strips nu van elke kleur worden voorzien. Elke kleur is nu niet alleen denkbaar, maar ook haalbaar. Kies uit ons uitgebreide kleurenassortiment. 

Maakt u het liever bont? Dan mixen we verschillende kleuren geprinte steenstrips al voor u in het productieproces. Een strakke mix gegarandeerd!

Geprinte steenstrips op maat

Soms wilt u het nét even anders. Iets wat nog niet bestaat, maar u heeft dat ene plaatje voor ogen. Geen probleem: dan laten we kleur custom-made voor u op de steenstrips printen.

SLIM BOUWEN MET STEENSTRIPS

Meestal is een gevel met steenstrips niet te onderscheiden van een gevel met gevelstenen. Maar bouwen met steenstrips werkt anders dan traditionele bouw. Steenstrips worden op een achterconstructie bevestigd. Daardoor kunt u eindeloos creatief zijn in uw metselverbanden.

Ook is vaak de constructie lichter en gaat de bouw sneller. Zéker als u steenstrips met prefab combineert. Gebakken steenstrips hebben nog een groot voordeel: minder klei, minder uitstoot. Duurzamer dus.

En met geprinte steenstrips heeft u nu nog meer keuze.

Johan van Hoorn, technisch adviseur bij Aberson, over geprinte steenstrips

“Ik zeg wel eens: met steenstrips open je deuren. Want het is een hele mooie oplossing in bijvoorbeeld constructie en in metselverbanden.

Zeker nu we een keramische strip elke kleur kunnen geven door te printen, ben je heel flexibel in het realiseren van wat je voor ogen hebt.”

LAAT U VERRASSEN IN ONZE SHOWROOM

Verken de mogelijkheden

Zoveel wensen en minstens zoveel adviezen op maat. Kom langs in onze showroom en we vertellen u alles over de ongekende mogelijkheden. Liever een afspraak op uw locatie? Ook dat kan, natuurlijk!

Het beste van Aberson.
De mooiste projecten, slimste producten en nieuwste innovaties maandelijks in je mailbox?

    close-link