Zwolle
Zwolle
Breda
Amsterdam
Roermond
088 - 118 57 00 Showroom geopend: ma - vr 08:00 - 17:00 Gouwe 1, Zwolle
088 - 118 57 00 Showroom geopend: ma - vr 08:00 - 17:00Oude Leijstraat 1 / hoek Tilburgseweg, Breda
088 - 118 57 00 Showroom geopend: Op afspraak Zekeringstraat 32, Amsterdam
088 - 118 57 00 Showroom geopend: Op afspraak Solvayweg 2, Roermond
Logo Aberson
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dubio

VERRASSEND IN ELK PERSPECTIEF

Met Dubio weet u niet wat u ziet. Letterlijk. Want het is een eco-formaat handvorm gevelsteen die de illusie wekt van twee óf drie gestapelde stenen. Door de schaduwlijnen en de slanke vorm, creëert u met Dubio eenvoudig een bijzondere belijning in een duurzame gevel. Onze nieuwste ontdekking won al meerdere awards in binnen- en buitenland!

EEN ILLUSIE RIJKER

Dubio is een handvormsteen die illusies wekt. Want door de schaduwlijnen, ontstaat er een gevel met ogenschijnlijk- verbazend dunne stenen. Daarmee bedoelen we stenen die zó dun lijken, dat ze in handvormtype niet te produceren zijn. Creëer nu met Dubio verticale, horizontale of zelfs golvende schaduwlijnen in uw keramische gevel.

Met Dubio minder klei, meer ruimte

De Dubio gevelsteen is drie centimeter minder dik dan een gewone gevelsteen. En dat betekent dat er meer ruimte is voor isolatie in de buitenmuur óf extra woonoppervlakte. Wist u dat het gewicht van de totale hoeveelheid benodigde stenen zelfs 30% lager is?

Daarmee is de Dubio een ideale combinatie van esthetisch én bewust bouwen!

DUBIO IN SOORTEN EN KLEUREN

Dubio gevelstenen komen in twee varianten: met één asymmetrische schaduwvoeg in de strekzijde. Of u kiest de variant met twee symmetrische schaduwvoegen. Beiden zorgen ze voor een hele andere beleving van de gevel. Vooral omdat u met een bijzonder verband een hele bijzondere gevel creëert. Daarnaast bestaat deze gevelsteen er in drie verschillende kleuren.

Makkelijk in uitvoering, toch bijzonder metselwerk

Op de bouw is Dubio goed verwerkbaar. Het lijnenpatroon loopt door op de kopse kant. Daardoor is in verstek zagen niet nodig bij het verwerken van de Dubio gevelsteen. En dat bespaart u natuurlijk kostbare tijd.

Gerben Poortinga, adviseur bij Aberson

“Als je op een eenvoudige manier een keramische gevel met een bijzonder lijnenspel wilt creëren, dan is de Dubio de beste keus. Mooie keramiek van een hoge kwaliteit.

Daarnaast zijn deze handvormstenen makkelijk te verwerken, dat is minstens zo belangrijk. Deze gevelsteen is een bijzonder innovatief product en daarom een mooie aanwinst voor onze Aberson Specials-lijn.”

metselverbanden met dubio

LAAT U VERRASSEN IN ONZE SHOWROOM

Verken de mogelijkheden

Zoveel wensen en minstens zoveel adviezen op maat. Kom langs in onze showroom en we vertellen u alles over de ongekende mogelijkheden. Liever een afspraak op uw locatie? Ook dat kan, natuurlijk!

bekijk ook:

Dit zijn de Aberson Specials

Deze keramische producten zijn Aberson Specials. Omdat ze vernieuwend zijn, of innovatief. Weten welke dat zijn? 

Blog: 3x klamp metselwerk

Bijzonder metselwerk. Door anders naar een steen te kijken. Bekijk hier 3x wat er gebeurt met een gevelsteen op zijn kant. 

De juiste gevelsteen

Het vinden van de juiste gevelsteen is niet altijd makkelijk. Lees hier over onze gevelstenen en hoe wij kunnen helpen.

Het beste van Aberson.
De mooiste projecten, slimste producten en nieuwste innovaties maandelijks in je mailbox?

    close-link