Zwolle
Zwolle
Breda
Amsterdam
Roermond
088 - 118 57 00 Showroom geopend: ma - vr 08:00 - 17:00 Gouwe 1, Zwolle
088 - 118 57 00 Showroom geopend: ma - vr 08:00 - 17:00Oude Leijstraat 1 / hoek Tilburgseweg, Breda
088 - 118 57 00 Showroom geopend: Op afspraak Zekeringstraat 32, Amsterdam
088 - 118 57 00 Showroom geopend: Op afspraak Solvayweg 2, Roermond
Logo Aberson
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lintvoegwapening BRIKSY Carbon 50

Duurzaam en veilig metselen

Duurzaam gebruik kunnen maken van gebouwen vraagt om duurzame oplossingen. Producten die elkaar versterken, zodat een gebouw staat als een huis tot in lengte van dagen. Als exclusieve leverancier van BRIKSY Carbon 50 van Solidian biedt Aberson de oplossing. De wapening verhoogt de treksterktecapaciteit, wat kans op hinderlijke scheurvorming beperkt. BRIKSY metselwerkwapening maakt het gebouw veiliger en duurzamer.

Eenvoudig in gebruik en oersterke lintvoegwapening

De wapening is 50 mm breed en makkelijk aan te brengen in de mortellaag op alle muurbreedtes vanaf 65 mm breed, met voegdiktes van 3 tot ca. 15 mm. Het is licht in gewicht wat het transport, de opslag en verwerking makkelijker maakt. Naast het lichte gewicht is BRIKSY Carbon 50 eenvoudig op lengte te knippen zonder speciaal gereedschap. Het is veilig in gebruik en kent geen scherpe delen, wat het minder belastend maakt voor verwerkers.

BRIKsy Carbon 50 = SUPERIEURE SCHEURCONTROLE

De lintvoegwapening BRIKSY Carbon 50 is opgebouwd uit zes constructieve koolstofvezel langdraden die worden samengehouden met een glasvezeldraad. De wapening is ongevoelig voor vocht, vorst-dooi, zuren en basen voor superieure scheurcontrole door de jaren heen.

BRIKSY Carbon 50 zorgt voor:

Daarom briksy carbon 50

Bezoek onze showroom

Verken de mogelijkheden

Zoveel wensen en minstens zoveel adviezen op maat. Kom langs in onze showroom en we vertellen u alles over de toepassing van BRIKSY Carbon 50 en al al uw andere vragen over onze keramische producten. Liever een afspraak op uw locatie? Ook dat kan, natuurlijk!

Het beste van Aberson.
De mooiste projecten, slimste producten en nieuwste innovaties maandelijks in je mailbox?

    close-link