Zwolle
Zwolle
Breda
Amsterdam
Roermond
088 - 118 57 00 Showroom geopend: ma - vr 08:00 - 17:00 Gouwe 1, Zwolle
088 - 118 57 00 Showroom geopend: ma - vr 08:00 - 17:00Oude Leijstraat 1 / hoek Tilburgseweg, Breda
088 - 118 57 00 Showroom geopend: Op afspraak Zekeringstraat 32, Amsterdam
088 - 118 57 00 Showroom geopend: Op afspraak Solvayweg 2, Roermond
Logo Aberson
Search
Close this search box.

Vacature accountmanager in Amsterdam (32-40 uur)

Liefde voor mens en keramiek

Als jij ergens voor gaat, dan ga je er vol voor. Want je barst van de goede ideeën en zet graag ergens je tanden in. Je bent een mensen-mens, om een praatje zit je niet snel verlegen. Bovenal hou je ook nog eens van mooie keramische materialen en geef je graag goed advies. En wil jij een bijdrage met impact leveren aan de doorontwikkeling van een circulaire bouwsector? Dan hebben wij de ideale plek voor je.

Innovatieve oplossingen

We nemen je graag mee in de vernieuwende wereld van keramische gevelbekleding en dakbedekking. Aberson zet zich als keramisch specialist actief in om continu te blijven innoveren in de snel veranderende bouwsector. Dit niet alleen door ons aanbod af te stemmen op de vraag vanuit de markt. Juist ook door vooruit te lopen op de markt en zelf actief slimme technische oplossingen te bedenken en innovatieve producten te ontwikkelen. Denk daarbij aan prefab metselwerk, gebakken strippen, gevelsystemen met keramische afwerkingen, buitenspouwbladen met mechanisch geborgde en verlijmde strippen, klikbare en remontabele strippen. Allemaal producten van de laatste jaren die aansluiten op de broodnodige ontwikkelingen op gebied van duurzaamheid en circulariteit.

Luisteren, meedenken en adviseren om keramische oplossingen slimmer, beter en goedkoper te maken. Dat is waar Aberson voor staat.

Wat ga je doen?

Als accountmanager / commercieel adviseur benader jij in de regio Groot-Amsterdam (mogelijke) opdrachtgevers. Je geef advies aan architecten en aannemers over keramische producten, zoals gevelstenen, gevelsystemen, prefab metselwerk en dakpannen. Samen met het team maak je accountplannen, klantprofielen en een strategie. Om vervolgens op pad te gaan en het in de praktijk te brengen.

Wat neem je mee?

  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Een open, enthousiaste en zelfstandige werkhouding
  • Affiniteit met de bouw
  • Je bent creatief en commercieel gedreven
  • MBO+

Wat krijg je van ons?

Een mooie ambitieuze job. De kans om te groeien. Bij een organisatie die verder kijkt en zichzelf continu uitdaagt om met (technische) innovaties te komen, passend bij de sectorale en maatschappelijke ontwikkelingen. Fijne collega’s met wie je je liefde voor bouwkundige constructies en keramiek kunt delen. En een goed salaris met dito voorwaarden. Het betreft een fulltime baan, die moet passen bij jouw (privé)situatie. Daarom bekijken we in overleg hoe jij in die 32-40 uur per week het best tot je recht komt binnen Aberson.

We ontmoeten je graag!

Is dit jouw baan? Dan ontvangen we graag een korte motivatie en je cv. Mail dit uiterlijk 25 maart 2024 naar lennie.klein@aberson.nl.

Wil je eerst nog meer weten? Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Danny de Geus (commercieel adviseur vestiging Amsterdam) via 088-118 57 00. Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure? Vraag dan via hetzelfde telefoonnummer naar Lennie Klein.

Het A-Brick gevelsysteem als vertaling van een letterlijk en figuurlijk groen gemeentehuis.

Met een goed berekend geveladvies valt gevelschade te beperken, zo niet te voorkomen.

Een steen gemaakt met 20% gerecycled keramisch materiaal afkomstig van de lokale kringloop. 

Het beste van Aberson.
De mooiste projecten, slimste producten en nieuwste innovaties maandelijks in je mailbox?

    close-link